Horoscop marti, 29 ianuarie: probleme in dragoste pentru o zodie

Postat la: 29.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop marti, 29 ianuarie: probleme in dragoste pentru o zodie

Horoscop marti, 29 ianuarie pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Anul acesta, conform zodiacului chinezesc, este anul mistretului. In acest context, indiferent de ce s-ar intampla cu zodiile, lucruri bune vor iesi la iveala dupa evenimentele stresante sau greoaie.

„Iubirea le da batai de inima in iunie si iulie, vor ceva foarte serios. testeaza foarte mult, dar sunt si foarte curtate. Mai ales cei de aprilie, legat de comportament si personalitatea lor - mai putin ezitanti, mai putin comozi. iubesc pacea. Ei bine, nu mai sunt atat de iubitori de pace, se scot pe ei din zona de confort!", potrivit astrologului Camelia Patrascanu, in zodiacul pentru 2019.

Berbec

Astrele te sfatuiesc sa eviti cu orice pret deplasarile. Daca vei face asta, vei avea parte de certuri sau discutii uratele cu persoane cu care nu-ti doresti asta. In a doua parte a zilei de marti, 29 ianuarie, trebuie sa fii foarte prudent.

Horoscop februarie 2019. Ce anunta astrele pentru luna viitoare

Taur

Banii iti vor aduce azi multe discutii, iar daca este vorba de o separare de persoana cu care formezi un cuplu, vei constata ca ea/el are dovezi importante pe care le va arata la judecatorie. Acesta ii va aduce castig de cauza. Risti foarte mult.

Gemeni

Te simti nesigur azi, 29 ianuarie, ar fi de ajutor daca ai renunta la indoielile acestea. Ceri sfaturile sefilor sau colegilor pentru ceva ce tine de cariera ta. In perioada asta iti doresti foarte mult suport din partea partenerului.

Rac

Esti insistent si perseverent, lucru care te va ajuta mult in afaceri astazi. Un gust amar iti va lasa o intalnire nepregatita un un amic mai vechi. Acesta este plin de ura si nu mai are respect fata de tine.

Leu

Tanjesti dupa o dragoste care nu iti este menita. Ai parte de respingere totala din partea persoanei in cauza. Lucru asta te va dezamagi cumplit, fapt pentur care va domni langa tine o stare extrem de proasta.

Fecioara

Astrele iti recomanda sa amani orice calatorie azi, chiar daca este planuit si-ti vei intrista putin membrii familiei. Azi poti sa te bucuri de venituri, situatia financiara arata din ce in ce mai bine. De asemenea, este posibil sa ai un accident rutier.

Balanta

Esti in cea mai buna forma! Acum poti sa alegi sa progresezi enorm sau sa te plafonezi cu totul. Ai avut multe probleme in perioada aceasta, totul din cauza unei despartiri. Alte orizonturi ti se arata.

Scorpion

Astrele te sustin sa negociezi. Vor aparea azi sanse pentru a-ti schimba locul de munca. Vei fi contactat de purtatori de cuvant al unor firme. Vei accepta doar daca te vor lasa sa-ti rezolvi munca in stilul tau.

Sagetator

Este probabil ca aza, 29 ianuarie, sa semnezi un contract cu o persoana importana dintr-o localitate. Vei avea o afacere profitabila impreuna, veti avea parte de sume mari daca va tineti de treaba si aveti incredere deplina unul in celalalt.

Capricorn

Altii au profitat de pe urma ta, lucru ce te face sa te simti prost azi. Incearca sa-ti inveti lectia si sa actionezi pentru a rezolva problema. Sunt sanse mari ca relatia pe care o ai sa se rupa.

Varsator

Iti asumi sarcini mai multe la serviciu. De asemenea, azi, 29 ianuarie, ajungi in final sa te apreciezi la adevarata valoare. Esti in toane bune si cei din jur sunt surprinsi de grija pe care le-o porti, te comporti ca o persoana nobila.

Pesti

Proiectele de pe planul profesional iti merg excelent. Azi, marti, trebuie sa nu raspunzi provocarilor din partea prietenilor, la mijloc este vorba de un santaj. Iti este greu sa te abtii, dar trebuie sa o faci.

loading...
PUTETI CITI SI...