Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care trebuie sa aiba grija la bani

Postat la: 17.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care trebuie sa aiba grija la bani

BERBEC: Cineva care nu v-a uitat va cauta. Se da peste cap sa va convinga sa ramaneti impreuna, c-o sa va fie bine. Puteti lua startul intr-o noua aventura profesionala si sa semnati un contract, sa primiti si o suma de bani in avans, sa mearga totul pe banda rulanta.

TAUR: O sa-i veniti de hac unei probleme de sanatate si o sa dati un randament mai bun la slujba, o sa va revigorati. O sa va-ngrijiti ceva mai mult de felul in care aratati, va schimbati look-ul si-o s-aveti o stare de spirit net superioara, c-o sa traiti senzatii noi.

GEMENI: Poate cereti un imprumut unei banci sa va puteti cumpara o casa ori sa va luati o masina - voi stiti cel mai bine. Se regleaza parteneriatul de afaceri si o sa lucrati fara sa va mai faceti reprosuri unii altora, plus ca se va deschide o perspectiva mai banoasa, pentru la toamna.

RAC: E posibil sa luati o suma de bani pe care ati tot revendicat-o dar nu se-ndupleca cine trebuie sa v-o dea. Se poate sa ajungeti la negocieri dure cu un angajator si sa semnati doar cand o sa considerati ca va sunt respectate cerintele, pentru ca altminteri nu sunteti dispusi sa cedati.

LEU: Poate se pune problema sa va mutati si o sa va consultati cu familia sa vedeti cum stati cu finantele ca sa va decideti. O sa primiti o invitatie in vacanta, poate in cea de vara, daca nu chiar mai devreme si poate nici nu va costa transportul ori poate cazarea, ceva e-cadou!

FECIOARA: V-asteapta cineva la drum lung si o sa va pregatiti de plecare, faceti rost si de bani. Veti lua tratamentul adevarat daca va duceti la un consult medical si n-o sa va mai chinuiti cu o suferinta care n-o sa treaca de la sine - trebuie intervenit cu medicamente.

BALANTA: Poate s-au decis niste angajatori sa dea drumul proiectului in care vor sa va implice si o sa aveti asigurata latura financiara. Se poate sa rescrieti niste file ale unei povesti de dragoste si sa mearga mult mai bine comunicarea, poate reusiti chiar fara vorbe, din priviri.

SCORPION: Se poate sa va convina noua postura in care o sa fiti pusi si sa faceti dovada unor calitati de care nici voi nu stiati. O sa intrati intr-o noua etapa de viata personala, poate intalniti pe cineva care va poate face fericiti si o sa va descoperiti noi resurse interioare pe care sa le folositi din plin.

SAGETATOR: O s-aflati vesti bune despre un copil care se va naste si poate vi se lanseaza invitatia sa-i fiti nasi. Poate mai acordati o sansa unei relatii care-a mers impleticit si odata invatata lectia o sa fiti mult mai atenti la celalalt, empatici.

CAPRICORN: Relatia sentimentala se anima frumos, iar daca nu e nimeni puteti face cunostinta cu cineva care sa va aprecieze, sa va respecte, sa va iubeasca.

Daca vreti sa faceti niste schimbari pe-acasa ori sa va cumparati o locuinta e moment bun, vedeti cu banii cum faceti, ii cereti unei banci, sau unor prieteni!

VARSATOR: Poate din banii pusi deoparte o sa luati cate ceva sa redecorati interiorul sau o sa amenajati terasa, curtea.

O sa faceti progrese la scoala, poate si la slujba daca trebuie sa dati concurs ca sa va titularizeze pe un post si o sa luati mai multi bani.

PESTI: Partenerul de cuplu va lua o decizie care sa v-ajute sa faceti fata unei situatii care va epuizase nervos.
Poate cereti niste inlesniri, sa vi se acorde un salariu, doua in avans, sa vi se ia comision mai mic la imprumutul pe care l-ati facut la banca, o sa va descurcati mai bine cu banii.

loading...
PUTETI CITI SI...