Horoscop 16 februarie 2019. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet

Postat la: 16.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 16 februarie 2019. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet

Horoscop BERBEC Felul in care te comporti supara pe cei care te asculta si nu faci altceva decat sa creezi animozitati in jurul tau. Esti stresat, se vede ca ceva nu-ti convine, dar chiar daca ai motive sa o faci pe suparatul, incearca sa nu-ti eliberezi nervii pe cei din jur, pentru ca le strici si lor tot cheful. Esti implicat intr-un fel de razboi cu toata lumea, dar nu esti singurul in aceasta situatie, de parca ai aduna alaturi de tine mai multe persoane cu acelasi of.

Horoscop TAUR Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decat acum, cand ai mereu impresia ca esti obligat de imprejurari defavorabile sa te misti doar cum ti se spune. Libertatea ta de actiune este mult diminuata de prezenta unor limite sau a unei autoritati superioare care traseaza principalele directii de evolutie. Nu incerca sa le ignori sau sa nu le iei in serios, pentru ca cel care dicteaza legea, are si puterea de a te sanctiona daca nu i te supui. Nu merge sa scapi cu o gluma de reguli severe si nici de sarcinile care iti revin!

Horoscop GEMENI Ai atins un nivel satisfacator in care toate par sa se aseze pe un fagas normal. Fa un efort sa pastrezi cat mai mult timp aceasta senzatie si sa duci cu tine sentimentul de liniste care se instaleaza peste tot. Chiar daca ai putea spune ca aluneci incet spre rutina si nu se mai intampla nimic nou, tu esti un mare iubitor de stabilitate si certitudine, incat nu te deranjeaza absolut deloc daca o vreme nu se mai schimba nimic din peisaj. Atat timp cat tu detii cheia problemelor altora, nu trebuie s-o tii doar pentru tine, ci fii generos si saritor si arata si altora ce trebuie sa faca.

Horoscop RAC Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

Horoscop LEU Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai.

Horoscop FECIOARA Fa o pauza din ritmul alert in care esti prins, pentru ca, momentan, esti demoralizat si demotivat. Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala, desi nu ai merita sa te privesti atat de sever. Inainte de a duce mai departe ce ai inceput, cauta sa-ti ierti propriile erori, sa repari ceea ce te nemultumeste, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. Nu-ti mai gasi doar vini si defecte, chiar daca nu ai facut totul perfect, asa cum ai fi dorit, ci intelege ca om esti si tu si mai poti gresi din cand in cand.

Horoscop BALANTA Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspat de care aveai mare nevoie intr-o perioada de extenuare fizica si psihica. Faci altceva decat de obicei si schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Iti ridica moralul, iti da chef de actiune, iti readuce zambetul pe chip si chiar un sentiment de eliberare dupa o perioada plina. Orice ai face azi, adu-ti aminte de sufletul tau, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru ca meriti si tu un repaus ocupandu-te de activitati lejere.

Horoscop SCORPION Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins.

Horoscop SAGETATOR Cand vezi ce bine evolueaza un proiect, e si normal sa vrei si mai multe si sa ajungi si mai repede la scopurile propuse. Te grabesti, incepi sa sufli mai tare in panze pentru ca esti nerabdator sa culegi laurii victorii finale. A fost un proces indelungat, ai muncit mult sa ajungi aici iar acum se pare ca esti pe ultima suta de metri. La cata rabdare ai avut pana aici, ar trebui sa iti mai domolesti energia, pentru ca nu mai e mult pana la succes.

Horoscop CAPRICORN Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care il astepti si nu vrei pentru nimic in lume sa te mai gandesti si la alte variante. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

Horoscop VARSATOR Varietatea oamenilor, personalitatile atat de diverse cu care intri azi in contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind ca nu-i poti tu schimba pe ei, orice ai face. Trebuie sa le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie sa mai si taci cand ceva nu-ti place, pentru ca, la urma urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie a iertarii, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci tie rau, in timp ce lor... putin le pasa!

Horoscop PESTI Azi esti cel mai devotat slujitor inspre binele altuia. Iti asumi un rol important in destinul altuia si iti sacrifici complet dorintele proprii, timpul personal, preocuparile tale doar pentru a veni in ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet, total dedicat nevoilor sale. Esti o mama perfecta, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inima si cu totala deschidere de a fi celuilalt pe plac.

loading...
PUTETI CITI SI...