Horoscop 14 iulie. Bucurie mare! In sfarsit, norocul iti surade. Nu te asteptai la una ca asta!

Postat la: 14.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 14 iulie. Bucurie mare! In sfarsit, norocul iti surade. Nu te asteptai la una ca asta!

BERBEC
Weekend-ul acesta va fi destinat familiei si in special rudelor mai tinere. Petreceti mult timp cu ele si o sa aveti cateva amintiri speciale.

TAUR
Pentru voi, weekend-ul asta inseamna liniste si relaxare. Stiti ca urmeaza o perioada agitata, asa ca faceti tot posibilul sa va incarcati bateriile si sa va incarcati cu energii pozitive.

GEMENI
Pe voi weekend-ul va prinde departe de casa. Aveti multe de invatat depre o persoana in aceasta calatorie. Drumul este foarte clar acum si stiti ce hotarari trebuie sa luati in viitorul apropiat, scrie bucurestifm.ro.

RAC
Sunteti intr-o forma de zile mari si va distrati in compania unor oameni foarte dragi. Nici ca va puteati dori un weekend mai frumos.

LEU
Sunteti cu gandul la vacanta. Puneti la punct ultimele detalii ale plecarii voastre, astfel incat sa fiti siguri ca nimeni si nimic nu poate sa va strice cheful de distractie.

FECIOARA
Refuzati sa accpeti ca ati facut o greseala si continuati sa cautati un vinovat. In cele doua zile ale weekend-ului veti fi preocupati de aceasta problema si o sa ignorati tot ceea ce se petrece in jurul vostru.

BALANTA
Aveti un simt al umorului foarte dezvoltat si veti fi omul de baza pentru toti. Oricat de greu ar fi ceea ce au de facut, li se va parea mult mai lejer daca veti fi in preajma lor.

SCORPION
Zilele acestea veti sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiati. Asta se intampla datorita unui eveniment foarte important pentru voi. Sambata seara veti avea parte de o surpriza.

SAGETATOR
Dupa o saptamana de munca, acum vreti sa va odihniti, insa planurile va sunt date peste cap de prieteni care vor sa iasa cu voi in oras si sa vizitati locuri de care ati cam uitat.

CAPRICORN
Lasati grijile in weekend-ul acesta si faceti numai ceea ce va face placere. In ultima vreme v-ati ocupat doar de munca si prieteni si nevoile voastre le-ati lasat pe ultimul loc. Realizati ca voi sunteti cei mai importanti si trebuie sa luati asta in serios.

VARSATOR
Se apropie termenul limita pentru ceva si intrati in criza de timp. Trebuie sa invatati o lectie foarte importanta din ceea ce se intampla acum.

PESTI
Veti fi vazuti ca un mic lider in aceste zile si o sa fiti pusi sa le explicati tot ceea ce ii intereseaza. Pe de-o parte va simtiti bine si importanti, insa unele intrebari va pun in dificultate si nu prea faceti fata.

loading...
PUTETI CITI SI...