Grindeanu: Sunt vreo 5 colegi cărora Dragnea le-a promis postul de premier

Postat la: 18.06.2017 21:52 | Scris de: ZIUA NEWS

Grindeanu: Sunt vreo 5 colegi cărora Dragnea le-a promis postul de premier

Premierul Sorin Grindeanu l-a acuzat pe șeful PSD Liviu Dragnea că aruncă în stânga și în dreapta cu promisiuni legate de componența viitorului Guvern, încercând să-i fidelizeze apropiații din partid. "Sunt vreo 5 colegi care vor fi premieri dacă trece moțiunea", a spus primul ministru.

Sorin Grindeanu crede că riscul de scindare a PSD este mai mare dacă moțiunea de cenzură trece și Guvernul Grindeanu cade. "Pot să dezvolt ideea dacă doriți", a declarat Grindeanu în conferința de presă din biroul său din Palatul Victoria. "Sunt cel puțin 5 colegi cărora li s-a promis postul de premier și cam 40 de membri PSD care sunt vizați pentru posturi de miniștri", a spus premierul în exercițiu.

Potrivit lui Grindeanu, toți miniștrii demisionari au fost asigurați de Liviu Dragnea că vor face parte și din viitorul cabinet. "Păi cum a fost un Guvern slab în această situație dacă toți miniștri sunt buni?" s-a întrebat Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat că nu acceptă să fiu actorul principal în dezmembrarea PSD.