Gafă la MAI: Poliţia Română a anunţat ce măsuri vor fi luate de Crăciun, în loc de Paşte

Postat la: 05.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Gafă la MAI: Poliţia Română a anunţat ce măsuri vor fi luate de Crăciun, în loc de Paşte

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, titlul comunicatului fiind "Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă".

"SĂRBĂTOAREA NAŞTERII DOMNULUI, ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ

Poliţia Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşti de cult Ortodox. Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi", se arată în comunicatul de presă transmis iniţial presei de către Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române.

Ulterior, Centrul de Presă al Poliţiei Române a revenit cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit. "Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu", au transmis reprezentanţii IGPR.

loading...
PUTETI CITI SI...