Fiul lui Dragnea se mută în Capitală: și-a stabilit domiciliul într-o casă parohială, cu acordul BOR

Postat la: 10.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiul lui Dragnea se mută în Capitală: și-a stabilit domiciliul într-o casă parohială, cu acordul BOR

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea, și-a mutat domiciliul în București, într-o casă parohială situată chiar în spatele Bisericii Sf. Elefterie, deși este proprietarul unei vile în Voluntari, primită cadou de la bunicii materni. Luarea în spațiu a fiului lui Liviu Dragnea ar fi fost făcută, potrivit jurnaliștilor de la Newsweek România, cu voia Bisericii Ortodoxe Române.

Jurnaliștii de la Newsweek România arată că, deși nu locuiește în respectiva casă parohială, Valentin Dragnea și-a înregistrat domiciliul acolo, motiv pentru care casa parohială ar apărea la Registrul Comerțului și în Monitorul Oficial la orice acțiune ce privește SRL-urile și SA-urile în care el este implicat.

"Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui Camerei Deputaților, s-a mutat într-o casă parohială. Și nu e chiar una oarecare, ci o casă parohială din centrul Bucureștiului. Chiar dacă nu locuiește în respectiva casă parohială, Dragnea junior și-a înregistrat domiciliul acolo. Și nu doar cu voia preotului care slujește la biserica din apropiere, ci și cu a mai marilor Bisericii, așa cum oficialii BOR au confirmat pentru Newsweek România. Ca urmare a acestei „luări în spațiu", casa parohială a Bisericii Ortodoxe Române a devenit un element esențial din angrenajul de firme ale lui Ștefan Valentin Dragnea: orice se întâmplă în SRL-urile și SA-urile fiului lui Dragnea, casa parohială este menționată în Registrul Comerțului și „Monitorul Oficial". (...) Există și o explicație, cel puțin aparent, pentru care fiul lui Liviu Dragnea și-a stabilit domiciliul într-o casă parohială: urmează să se însoare chiar cu una dintre fiicele unui preot care slujește la biserica din apropierea Operei bucureștene. Nunta este programată pentru finalul acestei luni și va avea loc la Palatul Snagov", notează sursa citată.

loading...
PUTETI CITI SI...