Fetiţă de un an şi jumătate, moartă după ce a băut motorină, de sete

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Fetiţă de un an şi jumătate, moartă după ce a băut motorină, de sete

O fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, din Mehedinţi, a murit la Spitalul Judeţean din Craiova după ce, în urmă cu două săptămâni, a băut motorină. Fetiţa, însetată din cauza caniculei, a băut dintr-o sticlă cu motorină uitată la vedere de unchiul ei.

Tatăl a povestit cu lacrimi în ochi că, duminică dimineaţa, micuţa a pierdut bătălia cu viaţa. „Fetiţa mea a fost lăsată nesupraveghetă de fost soţie, iar inimioara ei a încetat să mai bată duminică dimineaţa. Eu nu voi lăsa lucrurile aşa şi vreau să se facă dreptate. O să depun plângere la Poliţie pentru neglijenţă. Medicii mi-au spus de la început că are şanse minime de supravieţuire", a povestit Denis Cărăgioiu, tatăl fetiţei.

Medicii din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova au declarat că fetiţa de un an şi jumătate a fost internată pe data de 14 iulie la Secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă. Potrivit adevarul.ro, a fost diagnosticată cu pneumonie chimică şi insuficienţă respiratorie severă. Duminică dimineaţa, a făcut stop cardio-respirator şi a decedat.

 

loading...
PUTETI CITI SI...