Festivalul Untold: Doua furturi si noua cazuri de detinere de droguri pentru consum

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Festivalul Untold: Doua furturi si noua cazuri de detinere de droguri pentru consum

Politistii clujeni au inregistrat in prima zi de desfasurare a Festivalului Untold, doua furturi si noua cazuri de detinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar peste o suta de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Cluj, efectele structurilor MAI care se ocupa de Festivalul Untold au fost suplimentate, ajungand la o medie zilnica de circa 800 de politisti, jandarmi si personal ISU si UPU-SMURD Cluj.

"In prima zi a Festivalului Untold au fost constatate 11 fapte de natura penala, din care doua infractiuni de furt si noua infractiuni pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu. In domeniul situatiilor de urgenta, 125 de persoane au primit ingrijiri de prim-ajutor si asistenta medicala, dintre acestea doar doua au necesitat transportul la spital, afectiunile inregistrate in general au fost remediate in punctele de acordare a primului ajutor si in Punctul Medical Avansat. Efectivele structurilor MAI au fost suplimentate, ajungand la o medie zilnica de circa 800 de politisti, jandarmi si personal ISU si UPU-SMURD Cluj", se arata in documentul citat.

Conform comunicatului, nu au fost inregistrate evenimente rutiere, nici ambuteiaje majore, politistii rutieri fiind prezenti in zona manifestarilor publice, si nici nu au fost sesizate situatii care sa impuna interventia de catre niciuna dintre cele 11 patrule mobile de prevenire si stingere a incendiilor din perimetrul festivalului.

 

loading...
PUTETI CITI SI...