Femeia sechestrata 10 ani intr-un beci din Italia, povesteste pentru prima data prin ce a trecut: "Imi spargea capul si imi cosea ranile cu fir de nylon folosit la pescuit"

Postat la: 07.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Femeia sechestrata 10 ani intr-un beci din Italia, povesteste pentru prima data prin ce a trecut:

Momente de groaza si scene greu de imaginat au fost povestite de vasluianca Mihaela Maricela Condrea, sechestrata timp de 10 ani de un italian si eliberata acum un an. Vasluianca a aparut intr-o emisiune difuzata de un post de televiziune din Italia, marti, 4 decembrie, unde a povestit tot ce i s-a intamplat.

Totul a inceput in anul 2007, in Lamezia, o localitate din Calabria unde femeia a inceput sa lucreze ca si ingrijitoare pentru o familie de italieni. Imediat dupa decesul femeii de care avea grija vasluianca, sotul acesteia, un barbat in varsta de 50 de ani, a sechestrat-o intr-un beci, in conditii inumane, timp de 10 ani.

Nu doar ca o tinea in conditii grele si intr-o mizerie care nu se poate descrie in cuvinte, ci o si lovea, ii spargea capul si ii cosea ranile cu fir de nylon folosit la pescuit. Mihaela Maricela Condrea era sechestrata impreuna cu cei doi copii iar sub ochii acestora se petreceau scene greu de imaginat.

Barbatul o lega pe femeie de pat cu un lant, o obliga sa ii manance excrementele si o viola constant. Femeia a povestit telespectatorilor italieni cum Rosario Giordano le batea pe amandoua, pe ea si pe sotia lui bolnava de cancer pe cand era in viata, dar si faptul ca a violat-o continuu, inca de cand a sosit in casa lui. Intrebata de moderatorul TV daca a incercat sa scape, vasluianca a marturisit :

"Da, mi-am confectionat o coarda din cearsafuri sperand sa pot cobori cu ea, eram închisa sus, la etajul patru, dar m-a prins exact cand ma urcam pe fereastra. M-a tras de par si m-a izbit cu capul de pereti, apoi mi-a astupat gura cu niste carpe si cu banda scotch ca sa nu pot tipa. M-a trantit la pamant si a inceput sa ma loveasca salbatic cu pumnii si picioarele, cu bucati de lemn, cu tot ce avea la indemana. Ingrozita, m-am închis in mine insami si de frica nu am mai incercat niciodata sa fug, pentru ca am trecut prin momente ingrozitoare." In toti acesti ani, vasluianca a ramas insarcinata de doua ori si chiar si asa nimic nu avea sa se schimbe, ba mai mult, lucrurile se inrautateau.

48123029_2369102029785866_283302846072356864_n

Pe primul copil, un baietel, italianul il invata inca de cand avea 5 ani, sa o loveasca si sa o umileasca. Fetita pe care avea sa o nasca mai tarziu, nu putea sa mearga si nici sa vorbeasca, pentru ca nu aveau unde sa se mobilizeze in beciul intunecat in care erau sechestrati.

O minune avea insa sa se petreaca si intr-o zi carabinierii sa deschida usa infernului si sa o elibereze. Pana si autoritatile italiene au ramas stupefiate cand au vazut in ce conditii o tinea barbatul pe vasluianca. Acum se afla in inchisoare, insa femeia este in continuare ingrozita.

Rudele barbatului stiu unde locuieste si vin sa ii ceara clementa. Procesul incepe abia pe 24 ianuarie anul viitor, iar vasluianca nu poate parasi Italia pana cand nu se va pronunta o sentinta definitiva.

Aloisio Francesco Rosario Giordano este acuzat de sechestrare de persoana, abuzuri si violente , fapt pentru care se doreste si decaderea din drepturile parintesti.

loading...
PUTETI CITI SI...