Femeia cre a stat 40 de ore pe o clădire de pe Calea Victoriei s-a sinucis

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Femeia cre a stat 40 de ore pe o clădire de pe Calea Victoriei s-a sinucis

Femeia de 60 de ani, care a urcat, joi dimineață pe o clădire de pe Calea Victoriei și a amenințat că se sinucide, și-a dus acțiunea până la capăt după 40 de ore de negocieri cu reprezentanții autorităților. Aceasta a murit pe loc, în urma impactului, deoarece perna gonflabilă adusă de pompieri din Argeș nu a apucat să fie umflată până să se arunce.

Nici negociatorii, nici prietenii, nici vecinii nu au reuşit să o convingă să coboare de pe clădire. Femeia a murit sub ochii medicilor și pompierilor de la fața locului.
Precizăm că abia după mai bine de o zi, pompierii au adus tocmai din Argeş o pernă, care ar fi putut atenua impactul, însă acea pernă nu a mai ajuns să fie umflată.

Apropiaţii spun că, de doi ani, doamna Elena trăieşte o adevărată dramă. Unica ei fiică, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza cancerului. Femeia a fost internată cu depresie la Spitalul Obreja. După externare, medicii i-au recomandat să urmeze un tratament, însă nimeni nu ştie dacă a ţinut cont de sfatul doctorilor. Medicul ei a încercat şi el s-o facă să nu se sinucidă, scrie realitatea.net.
Înainte să se urce pe terasa blocului unde lucrează ca femeie de serviciu, doamna Elena i-ar fi spus administratorului imobilului că vrea să îşi reîntâlnească fiica.

 

loading...
PUTETI CITI SI...