Fanteziile nebune: Ofera lux pe tava studentelor frumoase, dispuse sa faca sex pentru chirie gratis

Postat la: 07.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Fanteziile nebune: Ofera lux pe tava studentelor frumoase, dispuse sa faca sex pentru chirie gratis

Pe o pagina de Facebook, promovata intens, a fost facuta o oferta de nerefuzat. Un barbat ofera fetelor din Iasi chirie gratuita, in apartamente de lux, bani de buzunar si vacante scumpe, in schimbul relatiilor sexuale.

O studenta a postat pe internet ca este in cautarea unui apartament cu doua camere, in zona centrala, iar ofertele au inceput sa apara. Ce trebuie sa faca persoanele care intra in acest joc? Practic nimic. Din postarea de pe retelele de socializare, rezulta ca tinerele care intra in casele strainilor trebuie sa faca ce fac in viata de zi cu zi, doar cu mai multa implicare emotionala. Aceasta a primit mesaje de pe un cont de Facebook cu numele Cristina Pop, in care scria ca ea a stat in apartament cu un barbat si nu-i cerea niciun ban, nici pentru chirie, nici pentru utilitati. Regulile erau destul de simple, "vrea sa stai mai lejer imbracata prin casa. Eu stateam numai intr-un tricou, maiou, uneori numai in furou, cat sa aiba ce admira la tine", scrie Cristina.

Pe langa faptul ca acesti indivizi le ofera, in special studentelor, cazare gratuita, acestia le mai ofera si bani, vacante, doar cu conditia ca acestea sa stea cat mai dezbracate in casa si sa le ofere servicii sexuale, chiar daca nu recunosc asta de la bun inceput. "Noi am fost si in excursii impreuna, chiar si la mare. El nu tine neaparat sa va afisati pe strada daca nu vrei asta", se arata intr-un mesaj trimis de "potentul" proprietar, sub un cont fals, de femeie.

Tinerele eleve si studente ar trebui sa nu se lase pacalite de asa-zisii binefacatori ce ofera cazare, de asemenea, în schimbul unor sume modice. În spatele anunturilor de acest fel, se pot ascunde adevarate capcane sexuale, puse la cale de indivizi care nu vor decât sa profite de naivitatea tinerelor. Un alt anunt postat pe internet suna asa: "Sunt un baiat de 27 ani. Caut maximum doua persoane de sex feminin, vârsta minima 18 ani, vârsta maxima 24 ani. Pret: 50 de euro. Întretinerea inclusa în pret: DA. Valabil pentru una-doua fete care stiu sa întretina o casa, inclusiv sa gateasca. Preferabil aspect fizic placut.".

loading...
PUTETI CITI SI...