Facebook după audierea lui Mark Zuckerberg. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce miliardarul a apărut în faţa Congresului SUA

Postat la: 11.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Facebook după audierea lui Mark Zuckerberg. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce miliardarul a apărut în faţa Congresului SUA

Succesul lui Mark Zuckerberg de a se feri de proiectilele cu întrebări ale senatorilor americani i-a adus 3 miliarde de dolari, în condiţiile în care acţiunile Facebook au urcat cu 4,5% după terminarea audierii în faţa congresului, pe Capitol Hill în Washington.

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, poate cel mai influent om al generaţiei sale, a fost audiat noaptea trecută în faţa Senatului American, în contextul Cambridge Analytica, cel mai mare scandal care a lovit reţeaua de socializare. Încă de la începutul audierii vedem un Zuckerberg diferit. A renunţat la tricoul gri "cool" pe care îl poartă de obicei, tricou care l-a ajutat să ajungă o adevărată "emblemă" a industriei hi-tech, asemenea altor fondatori celebri, precum Steve Jobs sau Bill Gates.

Mark a ales să se conformeze aşteptărilor, să apară în faţa Senatului într-un costum conservator, cu o cravată albastră. Preţ de mai multe ore, el va fi interogat şi asaltat cu întrebări de senatorii americani, care înţeleg mai mult sau mai puţin ce înseamnă Facebook, securitatea datelor sau politici de confidenţialitate. Zuckerberg părea că are toate răspunsurile al el, fiind instruit probabil de o armată de avocaţi şi consilieri. În ciuda unor scăpări, Zuckerberg a răspuns tuturor întrebărilor şi a reuşit să evite să se incrimineze.

loading...
PUTETI CITI SI...