Elena Udrea si Alina Bica scot asul din maneca. Ce s-a intamplat azi in Costa Rica

Postat la: 19.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Udrea si Alina Bica scot asul din maneca. Ce s-a intamplat azi in Costa Rica

Aparatorii celor doua s-au prezentat din nou in fata magistratilor si sustin ca sentinta care a stat la baza solicitarii extradarii a fost anulata in Romania, iar acesta ar fi un motiv intemeiat pentru a le elibera pe cele doua.

Elena Udrea si Alina Bica nu se lasa. Dupa ce magistratii din Costa Rica au respins al doilea recurs formulat de avocati, cele doua nu vor sa se lase pagubase. Conform Bugetul, aparatorii celor doua s-au prezentat din nou in fata magistratilor si sustin ca sentinta care a stat la baza solicitarii extradarii a fost anulata in Romania, iar acesta ar fi un motiv intemeiat pentru a le elibera pe cele doua. Totusi, acest recurs se afla, inca, in faza incipienta, iar documentele depuse de aparatori urmeaza sa fie analizate de magistratii de la Instanta Suprema costaricana, informeaza site-ul jurnalistei Amelia Rueda.

Veronel Radulescu, avocatul din Romania al Elenei Udrea, a trimis si el documente din dosarul de aici, pentru a sprijini demersurile din Costa Rica. „Eu nu stiu nimic in legatura cu vreo vizita a avocatilor din Costa Rica in Romania. Avocatii din Costa Rica n-aveau cum sa ridice din Romania decizia Curtii Constitutionale, ci doar comunicatul care a fost transmis de Curtea Constitutionala privitor la minuta deciziei. Ca va fi utilizata aceasta minuta in apararea ei, in Costa Rica, este firesc sa fie asa. Sigur ca decizia Curtii, la final, va fi aceasta. Pe noi ne intereseaza in amanunt si motivarea deciziei Curtii Constitutionale, pentru ca asa putem sa apreciem si sa intelegem asupra modului in care vom actiona in continuare in justitia din Romania. De actiunile din Costa Rica nu ma ocup eu. N-am facut altceva decat sa sprijin demersurile de acolo, prin transmiterea unor documente din dosar, documente care exista la dosarul de condamnare", a declarat Veronel Radulescu.

loading...
PUTETI CITI SI...