Elena Udrea despre declarațiile Alinei Bica: Nu am văzut, nu comentez

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Elena Udrea despre declarațiile Alinei Bica: Nu am văzut, nu comentez

Elena Udrea a fost contactată pentru a comenta declarațiile Alinei Bica în ceea ce o privește și cele privitoare la prietenia care există între ele. Fostul ministru nu a dorit să spună nimic despre cea care a însoțit-o la shopping în Paris.

Contactată de jurnaliştii OBIECTIV.INFO, fosta şefă PMP, aflată în arest la domiciliu, a mărturisit că: "Nu am reuşit să văd interviul Alinei Bica. Nu am deschis televizorul de trei săptămâni", a spus Elena Udrea.

Întrebată cum comentează declaraţia Alinei Bica, care a spus că prietenia cu Udrea "nici nu i-a folosit, nici nu i-a dăunat", fosta şefă PMP a preferat să nu comenteze această afirmaţie.

În interviul acordat lui Victor Ciutacu, Alina Bica a vorbit despre Elena Udrea și a povestit cum a cunoscut-o pe aceasta. "Ne ştiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni înainte ca domnia sa să nu mai fie ministru, când am cunoscut-o pe mama Elenei. După ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a părut ca fiind o lipsă crasă de caracter să neg prietenia cu o persoană care a ales să fie prietenă cu mine când era foarte puternică în ţara asta. Eu când am fost propusă pentru funcţia de şef al DIICOT, am adus la cunoştinţă tuturor factorilor de decizie din această ţara relaţia de prietenie cu Elena Udrea", a mărturisit Alina Bica, în interviul acordat România TV.

loading...
PUTETI CITI SI...