Dupa ce a depus contestatie, fiica lui Emil Boc a luat o nota surpinzatoare la Bacalaureat

Postat la: 10.07.2018 08:38 | Scris de: ZIUA NEWS

Dupa ce a depus contestatie, fiica lui Emil Boc a luat o nota surpinzatoare la Bacalaureat

Potrivit site-ului Ministerului Educatiei Nationale, Patricia Boc a contestat nota 9,8 primita la Istorie iar in urma corectarii nota i-a fost scazuta la 9,6, ceea ce a dus si la reducerea mediei, de la 9,73 la 9,66.

Fiica cea mica a lui Emil Boc nu va avea nevoie, insa, de media de la Bacalaureat, in conditiile in care se pregateste sa dea, in 25 iulie, examen de admitere la Facultatea de Medicina Dentara a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, doar din biologie si chimie.

La specializarea Medicina Dentara din cadrul Facultatii de Medicina Dentara a UMF sunt scoase la concurs 79 de locuri la buget. Patricia Boc, absolventa a Liceului Teoretic „Gheorghe Sincai" Cluj-Napoca, a obtinut, initial, media 9,73 la examenul de Bacalaureat, dupa ce a primit nota 9,4 la Limba si Literatura Romana, nota 9,8 la Istorie si nota 10 la Logica, argumentare si comunicare.

La nivelul judetului Cluj au fost depuse peste 900 de contestatii la Bacalaureat. In urma rezolvarii contestatiilor, au fost inregistrate doua noi medii de 10 in plus, fata de cele trei initiale, apartinand elevelor Andreea Theodora Dan si Felicia Andreea Florea, ambele de la Liceul Teoretic „Pavel Dan" Campia Turzii. Dupa contestatii, promovabilitatea la Bacalaureat in judetul Cluj a crescut de la 81,14% la 82,30%, judetul ocupand tot primul loc pe tara.

loading...