Dupa aperetive li s-a facut rau. Mai multe persoane ajuns la spital după ce au participat la un botez

Postat la: 15.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dupa aperetive li s-a facut rau. Mai multe persoane ajuns la spital după ce au participat la un botez

21 persoane au fost aduse, în această seară cu ambulanţele la Spitalul de Infecţioase. Acestea au participat la un botez organizat la un local din zona parcului mnicipal din oraş şi au acuzat stări de greaţă şi vomă. Unul dintre invitaţii la botez care au ajuns la Spital a susţinut că după ce a mâncat aperitivul i s-a făcut rău şi a vomat.

Doar câteva persoane au mai rămas sub supraveghere medicală, celelalte fiind externate, după ce au primit tratamentul de specialitate. Urmează ca în timpul nopţii să se stabiliească dacă va fi cazul de internări sau nu. La ieşirea din spital, pacienţii aveau branule pe mână, semn că au primit tratament injectabil. Un cuplu de vârsta a doua a declarat la ieşire că au mâncat doar aperitivul şi puţin din ciorbă, după care au simţit dureri groaznice şi au avut stări de greaţă şi vărsături. „Am fost foarte speriaţi. Intersant este că soacra mea a mâncat doar brânza din aperitiv şi ei nu i s-a făcut rău", spune bărbatul. La botez au participat circa 50 de oameni.

Dr. Doina Harlişca, şefa Secţiei Boli Infecţioase, de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare, a declarat: „20 de persoane care au participat la un botez s-au prezentat la spital cu fenomene gastro-intestinale, vărsături, stare de rău şi diaree. Au primit tratament de specialitate şi au părăsit spitalul cu stare generală bună. Nu au fost copii printre ei, a fost o singură fetiţă de 14 ani, dar care era mai mult speriată. Mai sunt câteva persoane sub supraveghere, dar deocamdată nu am făcut internări. O să vedem în timpul nopţii".

loading...
PUTETI CITI SI...