Dragnea: PSD lucrează la un document prin care Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare

Postat la: 06.08.2018 10:02 | Scris de: ZIUA NEWS

Dragnea: PSD lucrează la un document prin care Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare

Liviu Dragnea susține că în PSD se lucrează la un document prin care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare! Liderul PSD nu exclude ca documentul să se transforme în plângere penală și să ajungă la procurori.

"Există acel document. Unii colegi l-au lucrat. Nu e finalizat și nici nu s-a ajuns la o discuție finală. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu. Opinia mea e că sunt multe acțiuni, unele recente, altele trecute, care pot îmbrăca forma trădării. Nu am ajuns acolo, nu mi-aș dori să ajungem acolo, dar nu e imposibil. Sunt multe acțiuni prin care s-a lucrat împotriva României, s-au făcut multe deservicii. Toate piețele internaționale reacționează, când tu întrebi dacă mai sunt bani de pensii și salarii. Trebuie făcut un calcul cât a pierdut România în acele zile, cu cursul valutar. Toate atacurile la Guvern, la premier și la alții, dublate de alte afirmații mincinoase au creat impresia, în afara țării, că aici există instabilitate economică, nu merită să investești. Dacă îl lua în serios, blocau orice investiție. Incitarea la schimbarea ordinii constituționale. Când vrei să dărâmi un Guvern, nu prin mijloace constituționale, e o incitare.", a declarat Liviu Dragnea.

Toate atacurile la Guvern, la premier și la alții, dublate de alte afirmații mincinoase au creat impresia, în afara țării, că aici există instabilitate economică, nu merită să investești. Dacă îl lua în serios, blocau orice investiție. Incitarea la schimbarea ordinii constituționale. Când vrei să dărâmi un Guvern, nu prin mijloace constituționale, e o incitare.", a declarat Liviu Dragnea.

loading...