Dieta Mara Banica. Cum sa slabesti 15 kilograme in nici 3 luni

Postat la: 13.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Dieta Mara Banica. Cum sa slabesti 15 kilograme in nici 3 luni

Mara Banica a reusit sa-si schimbe complet garderoba, dupa ce a urmat o dieta care a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus. Vedeta in varsta de 42 de ani a urmat o dieta minune, care i-a topit kilogramele si i-a activat metabolismul incet. In doar doua luni si jumatate, Mara a reusit sa slabeasca 15 kilograme.

Dieta este una simpla, cu ingrediente la indemana si aveti nevoie doar de rabdare pentru a o duce pana la capat. Ce trebuie sa mananci

"In prima saptamana, in primele patru zile, puteti consuma fara limite, la orice ora, branzeturi pana la 7% grasime si legume, dar doar crude, fara rosii. Mai aveti voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, doua lingurite de ulei pe zi, doar in salate, si jumatate de pahar de lapte dulce. Puteti bea apa plata, ceai si cafea. Puteti sa beti carbogazoasele care va iau pofta de dulce. In zilele urmatoare aveti voie la orice iaurt, dar fara cel cu fructe, puteti manca rosii si 200 de grame din orice fruct. Nu aveti voie fructe uscate, paine. Aveti voie guma de mestecat si bombonele fara zahar.

In a doua saptamana aveti voie rosii doar trei zile, verdeturi. Fara banane sau citrice. Aveti voie carne fiarta, peste la gratar si legume crude. Mai aveti voie doua linguri de otet pe zi. Daca vi se va pare ca nu mai slabiti, nu va faceti probleme. Luni, in a doua saptamana, aveti voie toate branzeturile, legume si fructe. Marti alegeti cantitati nelimitate de fructe, fara cele tropicale, plus legume. Miercuri aveti voie 10 felii de paine dietetica si legume. Joi puteti manca legume, fructe crude si fierte. Vineri aveti voie legume, branzeturi, si 100 g peste sau pui", a explicat Mara Banica. Vedeta a reusit dupa doar doua saptamani sa dea jos aproape 4 kilograme.

loading...
PUTETI CITI SI...