Dezastru în Rusia. Universitatea din Sankt Petersburg s-a prăbuşit. Mai mulţi oameni sub dărămături

Postat la: 17.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezastru în Rusia. Universitatea din Sankt Petersburg s-a prăbuşit. Mai mulţi oameni sub dărămături

UPDATE O parte a unei clădiri din incinta Universităţii de tehnologia informaţiilor, mecanică şi optică din Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei) s-a prăbuşit sâmbătă, serviciile de urgenţă locale precizând că nu au fost raportaţi răniţi până în prezent, transmit agenţiile de presă ruse, informează Reuters.

Aproximativ 20 de persoane sunt însă blocate în interiorul clădirii respective, ce aparţine Universităţii de tehnologia informaţiilor, mecanică şi optică din Sankt Petersburg, au menţionat agenţiile de presă ruse. Acoperişul şi mai multe etaje ale clădirii au căzut în timpul unor lucrări de renovare. Agenţia de presă TASS a relatat că guvernatorul regiunii Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov, s-a deplasat la locul incidentului.

Stire initiala Zidurile unui imobil al Universităţii din Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei) s-au prăbuşit sâmbătă, mai multe persoane fiind prinse sub dărâmături, au anunţat agenţiile de presă ruse, citate de Reuters. Agenţia de presă RIA Novosti a relatat că 21 de oameni s-ar afla sub dărâmături, în timp ce Interfax notează că mai multe etaje ale clădirii s-au prăbuşit în timpul unor lucrări de renovare.

loading...
PUTETI CITI SI...