Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare

Postat la: 24.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare

Deputatul PSD Anghel Stanciu, presedintele Senatului Universitatii Politehnice din Iasi, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare.

Stanciu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru conflict de interese, în dosarul în care era acuzat că şi-a angajat fiul şi nora la biroul său parlamentar din Iaşi. Completul de cinci judecători al ICCJ a decis, luni seară, să respingă, ca nefondate, apelurile declarate de Anghel Stanciu şi de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, deputatul PSD a rămas cu pedeapsa de şase luni de închisoare cu suspendare, dispusă în 16 martie, de un complet de trei judecători de la instanţa supremă. Decizia Completului de cinci judecători al ICCJ este definitivă.În noiembrie 2013, deputatul PSD de Iaşi Anghel Stanciu a fost trimis în judecată pentru conflict de interese, fiind acuzat că şi-a angajat fiul şi nora la biroul său parlamentar din Iaşi, aceştia obţinând astfel venituri de peste 65.000 de lei.

loading...
PUTETI CITI SI...