Deputat PSD, acuzat că ar fi lovit cu mașina doi protestatari

Postat la: 07.12.2017 14:37 | Scris de: ZIUA NEWS

Deputat PSD, acuzat că ar fi lovit cu mașina doi protestatari

A fost agitație ieri, la Parlament. Deputații PSD, ALDE și UDMR au încercat, pe repede înainte, să adopte primul pachet de modificări ale legilor justiției. Opoziția s-a opus vehement iar mai mulți protestarari au luat cu asalt Palatul Parlamentului pentru a protesta față de schimbările legislative.

La un moment dat, potrivit adevărul.ro, parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, ar fi lovit doi protestatari în timp ce ieşea din curtea Parlamentului. Victimele acuză că au fost lovite cu maşina, iar unul dintre ei a solicitat să fie dus la spital, acuzând dureri la un braţ. Terea se apără spunând că cei doi s-au aruncat pur şi simplu în faţa maşinii.

Potrivit oficialilor Poliţiei Capitalei, în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), cel care are competenţa de a investiga cauze în care sunt implicaţi parlamentari. La fața locului, deputatul PSD a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Criminaliştii au inspectat maşina deputatului Ioan Terea şi vor viziona şi imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, pentru a determina ce s-a întâmplat.

loading...