Denise Rifai, contre pe Facebook cu fiica unui lider UDMR: "Ia-l de mână pe tăticul și..."

Postat la: 05.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Denise Rifai, contre pe Facebook cu fiica unui lider UDMR:

Jurnalista Realitatea TV Denise Rifai a reacționat pe Facebook la postarea lui Csenge Frunda, fiica fostului deputat, senator și europarlamentar UDMR Gyorgy Frunda, prin care aceasta i-a adresat cuvinte injurioase după emisiunea „Talk News" de luni seara, pe tema proiectului de autonomie cerut de maghiari.

Csenge Frunda a reclamat faptul că Robert Turcescu a „urlat" în emisiunea moderată de Denise Rifai cu privire la „nenorocirea" de a accepta revendicările maghiarilor și moderatoarea nu l-a pus la punct. "La Realitatea tv, d-l Turcescu, într-un moment de cădere nervoasă gravă, afirmă (de fapt urlă, dar nu contează) că veci blestemat va fi cel care acceptă revendicările maghiarilor, căci o astfel de nenorocire duce la râpă țara noastră, d-na (*țața ordinară de pe ferentari) moderatoare dă din cap insistent", a scris fiica liderului UDMR pe pagina personală de Facebook. Denise Rifai a reacționat printr-un comentariu acid, în care îi propune doamnei Frunda să vină cu tatăl într-o emisiune TV și să discute „privatizarea dovedita Ilegala a statiunii Sovata si despre alte fapte de „vitejie" ale domnului Frunda.

"Csenge draghe, Am văzut că esti vioaie în a comenta. Fii atentă ce-ți propun! Ia-l de mână pe tăticul și veniți amândoi în emisiune să discutăm despre privatizarea dovedită ilegală a stațiunii Sovata și despre alte fapte de „vitejie" ale domnului Frunda, care au permis familiei tale să se lăfăiască pe cel mai somptuos domeniu rezidențial din Târgu Mures, de pe acel deal unde locuiesc toti milionarii îmbogațiți din afaceri cu statul român. Ighen? PS. Și am văzut că ți-a placut și Robert Nicolae Turcescu, așa că o să-l invit și pe el pentru că a avut multe emisiuni în care a expus corupția de la vârful UDMR; Ps.2- știu că tatăl tau se dădea de origine cehoslovacă înainte de 1989 când colabora cu fosta securitate. Tu cum te dai? Ceha, Slovaca, Unguroaică, Româncă ........??????", a scris Denise Rifai, pe pagina ei de Facebook.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...