Demisie cu scandal in PNL: "O gasca de tip mafiot conduce astazi partidul"

Postat la: 21.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Demisie cu scandal in PNL:

Un nou scandal imens in Partidul National Liberal si o demisie de rasunet chiar de la varful formatiunii. Este vorba despre fostul presedinte interimar al Consiliului Judetean Brasov, Mariana Caju. Caju a lansat un atac foarte dur la conducerea partidului intr-o scrisoare deschisa.

Mariana Caju a adresat scrisoarea deschisa colegilor ei liberali si aduce acuzatii grave unora dintre membri, spunand ca pentru ajunge in partid „nu trebuie sa fii competent, nu trebuia sa indeplinesti criteriile de integritate, trebuia doar sa apartii acestei grupari cu apucaturi mafiote de proasta calitate sau chiar staliniste, deviza lor fiind «cine nu este cu noi este impotriva noastra»".

„Am fost eliminata din administratia locala brasoveana de conducerea vechiului PNL pentru ca o gasca de tip mafiot conduce astazi partidul. In Partidul National Liberal nu mai este o virtute sa fii onest, cinstit, sa lupti impotriva coruptiei, sa fii competent. Virtute in PNL, astazi, este sa apartii acestei «cosca» de tip Cosa Nostra si sa practici «omerta». Spun asta pentru ca i-am urmarit zilele acestea cum asteptau plini de incredere aprobarea OUG 13, pentru ca, dragii mei, daca o parte din colegii nostri se erijeaza in protestatari, ei nu au nicio legatura cu cei care manifesta impotriva coruptiei", a spus Caju, in scrisoarea deschisa.

Ea mai spune ca a fost chiar amenintata si santajata de colegii ei de partid. „Au incercat sa ma ameninte, sa ma santajeze (RIDICOL!) si, in ultima vreme, sa ma asigure ca va fi totul bine intr-un viitor nu se stie cat de apropiat sau indepartat, desi la intalnirile lor bahice nocturne, dorintele si le exprimau mult mai liber. «Sa dispara» - aceasta este dorinta lor pe care eu astazi le-o indeplinesc. Am ales sa plec, dar nu voi accepta sa fac compromisuri cu acesti indivizi", a mai spus Caju.

Caju a enumerat si trei persoane din PNL Brasov care au dorit exluderea ei din toate functiile, fara a le da numele, ci doar functiile: vechiul presedinte (Aristotel Cancescu - n.r.), actualul presedinte (Adrian Vestea - n.r.) si secretarul general adjunct (Claudiu Cornea - n.r.) „Din pacate pentru brasoveni, nu se va intampla nimic in urmatorii patru ani la Consiliul Judetean Brasov si nu din vina PSD-ului, cum i-a invatat inaintasul lor sa se victimizeze, ci pentru ca nu le pasa de brasoveni si pentru ca prefera sa nu realizeze un obiectiv decat sa se asocieze pentru a gasi finantare, cum este cazul aeroportului", a mai spus Mariana Caju.

Sirul demisiilor din PNL Brasov a fost deschis de prim-vicepresedintele PNL Brasov, Dragos David, care a demisionat din functie in 9 februarie, indemnandu-i si pe colegii lui din partid si de la alte filiale din tara sa ii urmeze exemplul, pentru a forta alegeri interne in partid. Pe 17 februarie, alti patru membri ai Biroului Excutiv Judetean al PNL Brasov au demisionat din structurile de conducere.

loading...
PUTETI CITI SI...