Davidoiu de la Tarom e ca si demis. Pe cand si Mandrescu de la Aeroportul Otopeni?

Postat la: 18.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Davidoiu de la Tarom e ca si demis. Pe cand si Mandrescu de la Aeroportul Otopeni?

Eugen Davidoiu a fost practic demis din functia de director la Tarom direct de catre premierul Tudose, in urma scandalului survenit la Guvern cu privire la protectionismul ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose i-a reprosat lui Cuc ca sunt 104 milioane lei pierdere la Tarom in ultimele 6 luni, iar in loc sa il demita pe Davidoiu, in urma cu 3 saptamani, ministrul i-a prelungit contractul cu inca 4 luni.

Eugen Davidoiu l-a inlocuit in februarie pe fostul director Dan Plaveti in urma unei interventii directe a ministrului Razvan Cuc la Liviu Dragnea, care i-a ordonat lui Sorin Grindeanu, premierul de atunci, sa faca aceasta schimbare. Davidoiu a venit pe filiera de interese a baronilor locali PSD din sud.

Ar fi interesant daca Mihai Tudose, care, iata, este dispus sa dea de pamant cu mafia din ministerul Transporturilor si cu interesele de grup adiacente, ar face ordine si la CN Aeroporturi Bucuresti SA, acolo unde inca functioneaza protectionismul de clan al ministrului Razvan Cuc si unde directorul Bogdan Mandrescu face jocurile baronilor PSD. Reamintim ca Mandrescu este omul de casa al baronului PSD de Buzau Marcel Ciolacu care a facut presiuni la Nicolae Badalau, baronul PSD de Giurgiu, pentru ca Razvan Cuc - la randul lui omul impus de Badalau - sa faca aceasta numire. Imediat, firmele lui Ciolacu si Badalau s-au cerut la asfaltari, pe bani grei, pentru pistele Aeroportului Otopeni. Dar pana la asfaltarea propriu-zisa - reamintim ca pista numarul 2 este un pericol pentru pasageri - Mandrescu se ocupa de schimbarea bordurilor din perimetru, ceea ce i-a adus in minister porecla de "Videanu al Aeroporturilor". Este momentul ca premierul Mihai Tudose sa faca ordine si la CNAB, ca sa nu se ajunga in situatia Tarom.

loading...
PUTETI CITI SI...