Daniel Savu, fost ofițer SRI: "Decesul lui Dan Condrea a fost regizat"

Postat la: 29.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Daniel Savu, fost ofițer SRI:

Speculaţiile privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, continuă. Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a susţinut, la B1Tv, că moartea acestuia ar fi fost regizată.

Automobilul mult prea deteriorat în urma impactului şi faptul că omul de afaceri era extrem de incomod sunt câteva dintre argumentele aduse în discuţie.

"Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. Nu a fost un accident, nu a fost o sinucidere. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate", a explicat acesta, scrie sursa citată.

Daniel Savu a arătat, de asemenea, că în localitatea Tamaș unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi, pe care a refuzat însă să-i numească. Mai mult, Savu susţine că mai există imagini surprinse şi de alte camere de supraveghere, de la o fabrică aflată în apropierea locului tragediei.

 

loading...
PUTETI CITI SI...