Dan Voiculescu, replica dura pentru fostul presedinte Traian Basescu

Postat la: 10.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Voiculescu, replica dura pentru fostul presedinte Traian Basescu

Dan Voiculescu ii da un raspuns dur fostului presedinte Traian Basescu dupa ce acesta din urma l-a atacat pe patronul Intact. Voiculescu il compara pe Traian Basecu cu falsul doctor italian, Matteo Politi.

„Cine este Matteo Politi? Falsul doctor, impostorul Italian care a mutilat oameni si a socat Romania in ultimele zile. Cine este Traian Basescu? Proprietarul vilei din strada Mihaileanu (un imobil de cateva sute de mii de euro pe care si l-a atribuit, cand era primar, cu 19000 de dolari); urmaritul penal pentru tranzactii suspecte cu terenuri, case si masini (v. cazul Casuneanu); presedintele "statului mafiot" (formula asumata explicit de Suspendat), al protocoalelor neconstitutionale etc.

Ce face Traian Basescu? "Apara" justitia pe Facebook cu aceeasi legitimitate cu care Matteo Politi ar "apara" pe Instagram sistemul de sanatate. Justitia - cea adevarata, transparenta, dreapta - nu este aparata cu declaratiile online ale unui personaj cercetat in nenumarate cauze, a carui singura preocupare reala este sa-si scape pielea. Un astfel de "aparator" face un deserviciu Justitiei", a scris Dan Voiculescu pe blog. Fostul presedinte Traian Basescu a scris, vineri seara, pe pagina personala de Facebook ca Dan Voiculescu este sustinut de „propagandistii mincinosi de la Antena 3".

"Mai mult, infractorul condamnat Dan Voiculescu, bine sustinut de propagandistii mincinosi de la Antena 3, amusina si el pe langa infractorul Dragnea, sa vada cum s-ar putea anula si condamnarea lui. De fapt, pentru ca nu au avut curaj sa dea o gratiere, ticalosii din PSD incearca sa obtina acelasi efect prin artificii si abuzuri legislative avand ca efect distrugerea justitiei". a scris Traian Basescu pe Facebook.

 

loading...
PUTETI CITI SI...