CUMPLIT! Copil de 9 ani pe bicicleta, spulberat de masină

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

CUMPLIT! Copil de 9 ani pe bicicleta, spulberat de masină

Pentru un băiat de 9 ani din Rădăuţi ziua de 3 august a fost ultima din viaţă. Copilul a ieşit, după-amiază, cu bicicleta pe stradă şi a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani din Udeşti.

„Victima a fost resuscitată la faţa locului şi apoi transportată la spital de un echipaj de ambulanţă, dar la scurt timp a decedat", se arată în comunicatul IPJ Suceava. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei". Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Alţi doi copii, cu vârste de 5 şi, respectiv, 8 ani, au fost implicaţi într-un accident, tot în ziua de 3 august. Din fericire, ei au scăpat cu leziuni uşoare. Copiii erau într-o maşină, condusă pe DN 17 de un bărbat de 40 de ani din Suceava, care a pierdut controlul direcţiei în comuna Dorna Candrenilor, din cauza vitezei excesive cu care circula. Autoturismul s-a izbit într-un podeţ din beton, iar în urma impactului au fost răniţi cei doi copii şi o femeie în vârstă de 38 de ani. (ZCH NEWS)

loading...
PUTETI CITI SI...