Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea pe străzile din Costa Rica

Postat la: 10.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea pe străzile din Costa Rica

Adrian Alexandrov a fost susprins într-o ipostază de zile mari pe străzile din Costa Rica. Fanii au rămas mască atunci când l-au văzut.

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii. La scurt timp însă după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Elena Udrea a fost arestată de autoritățile din Costa Rica. În tot acest timp, Adrian Alexandrov a avut grijă ca fetiței lor să nu le lipsească nimic.

Iubitul Elenei Udrea este un tătic extrem de gijuliu, iar noul rol îl prinde de minune. Recent el a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care își plimbă fetița în cărucior, cu zâmbetul până la urechi, pe străzile din Costa Rica. "Fetița mea Eva Maria", a scris Adrian Alexandrov pe contul său de socializare.

Elena Udrea și Alina Bica erau în detenţie preventivă în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Magistrații Tribunalului București au revocat solicitarea de extrădare pentru Elena Udrea și Alina Bica din Costa Rica, în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) de suspendare a executării pedepsei.

Reprezentanții Tribunalului București au precizat că au fost retrase cererile de extrădare pentru fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea și pentru fostul procuror-șef DIICOT Alina Bica din Costa Rica, în baza Articolului 67 din Legea 302 privind cooperarea internațională în materie penală, acestea fiind procedurile având în vedere hotărârea de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Elena Udrea a fost eliberată chiar în Ajunul Crăciunului.

loading...
PUTETI CITI SI...