Cuc-ul lui Bădălău și Regele Păcănelelor vor să scape de Iosif Szenteș

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cuc-ul lui Bădălău și Regele Păcănelelor vor să scape de Iosif Szenteș

Mandatul controversatului Iosif Szentes ca director general al CFR Calatori a exipirat si acum conducerea Ministerului Transporturilor, in special ministrul Razvan Cuc si secretarul de stat Dragos Titea cauta disperati o solutie.

Regele pacanelelor- Dragos Titea, l-ar vrea imediat inlocuit pe Szentes doar ca sa-si arate muschii, in schimb Cuc inca nu stie ce decizie sa ia intrucat Szentes este si membru PSD si inca mai are ceva sustinere politica atat de la PSD cat si de la UDMR.

Ca atare, se incearca scoaterea castanelor din foc cu mana celor din Consiliul de Administratie, condus de catre Dan Plaveti, omul lui Gabriel Oprea, dar mai ales prin cei doi reprezentanti ai Ministerului Transporturilor - Sirbu Gabriela si Simion Mihaela-numiti in AGA de fostul ministru Sorin Buse.

Interesant este ca printre cei sapte membrii ai CA de la CFR Calatori se numara si directorul general Iosif Szentes, iar Cuc-ul lui Baladau din fruntea Ministerului Transporturilor este sfatuit in continuare de catre fostul ministru tehnocrat Dan Costescu-omul garantat si sustinut de PNL.

loading...
PUTETI CITI SI...