Cristian Rizea acuză de santaj publicatia Atac la Persoana

Postat la: 05.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristian Rizea acuză de santaj publicatia Atac la Persoana

Comunicat de presă. Luni, 5 octombrie, Presedintele PSD Sector 5, Cristian Rizea, a depus o plangere penala impotriva reprezentantului publicatiei "Atac la persoana", Paraschivescu Florin Ionut, pentru comiterea infractiunii de santaj.

Astfel, candidatului PSD la functia de primar al sectorului 5 i-a fost prezentat, in cursul lunii iunie 2015, de catre presedintele executiv, la acea data, al PSD Sector 5, Ilie Mario Rafael, numitul Paraschivescu Florin despre care i s-a spus ca este ziarist, detine publicatia "Atac la persoana", este prieten apropiat al lui Ilie Rafael si il poate ajuta pe candidat sa-si creasca sansele la vot, fiind o persoana influenta in sector.
 Inca de la prima intalnire Paraschivescu i-a cerut candidatului Cristian Rizea, sa-l finanteze, in caz contrar, va risca un esec in alegeri si denigrarea prin publicarea de materiale defaimatoare in publicatia pe care o detine.

Abordarea directa prin care domnului Cristian Rizea i s-au cerut 10.000 lei pe luna pentru "ajutorul" care i-ar putea fi acordat a avut loc intr-una din vizitele candidatului in sector, in parcul Romniceanu din cartierul Cotroceni, de fata fiind Ilie Mario Rafael si infractorul cu state vechi, Paraschivescu Florin.
 Presedintele PSD Sector 5 nu a dat curs acestei solicitari, fapt ce a dus ca in numarul ce a urmat discutiei, sa apara in publicatia "Atac la persoana", un articol denigrator la adresa domnului Cristian Rizea. Acesta l-a abordat pe Ilie Rafael, presedinte executiv PSD Sector 5, intreband daca atacurile vor continua. Acesta a confirmat ca lucrurile vor escalada daca Paraschivescu Florin nu va primi lunar suma solicitata.

Domnul Rizea a ales sa nu dea curs si nici sa nu faca valva pe acest subiect, sperand ca lucrurile sa se calmeze in timp. Insa, in perioada iulie-septembrie 2015, domnia sa a primit numeroase sms-uri, de la un numar de telefon, in care i se cereau intalniri. Totul a culminat cu aparitia, in luna septembrie, a unui material in care presedintele PSD Sector 5 era calomniat intr-o maniera inacceptabila, fapt pentru care acesta si-a abordat colegul de partid si totodata prietenul foarte bun al infractorului Paraschivescu Florin, si anume, Ilie Rafael, rugandu-l sa lamureasca lucrurile cu acest personaj dubios.

Urmare a discutiei cu Ilie Rafael a fost retragerea din editia online a ziarului "Atac la persoana" a materialului denigrator, dovada a "sentimentelor de prietenie aratate de Paraschivescu Florin", asa cum declara Ilie Rafael.
 Totodata, domnului Cristian Rizea i s-a transmis, inca o data, ca aceste articole au aparut pe fondul refuzului domniei sale de-a se intalni cu Paraschivescu si de a-i plati suma solicitata.
 De asemenea, tot acest interlop, si-a facut aparitia in cadrul unui eveniment de inaugurare a sediului secundar PSD Sector 5, organizat pe data de 25 septembrie, in Calea Ferentari, nr. 72. Acesta a cerut secretarului executiv al organizatiei, Claudiu Stanescu si unuia din vicepresedinti, Bogdan Pintileasa sa isi dea demisia din functiile detinute, amenintandu-i cu moartea pe ei si pe familiile lor!

Precizam ca intamplator sau nu, aceste doua persoane avusesera conflicte anterioare cu presedintele executiv PSD Sector 5, Ilie Mario Rafael, prieten apropiat a lui Paraschivescu Florin.
 Totodata, acest infractor i-a explicat secretarului executiv PSD Sector 5 ca "el face legea in Ferentari" si trebuie sa i se plateasca taxa de protectie de catre candidatul la primaria sectorului, Cristian Rizea, daca doreste sa ocupe functia pentru care si-a depus candidatura.

Claudiu Stanescu, secretar executiv al organizatiei a depus, de asemenea, o plangere penala impotriva lui Paraschivescu Florin pentru comiterea infractiunii de amenintare cu MOARTEA!

Pentru ca toate aceste fapte sunt strict legate de Ilie Mario Rafael, tinem sa aducem la cunostinta opiniei publice ca vineri, 2 octombrie, Biroul Permanent al PSD Sector 5, intrunit, a votat in unanimitate retragerea calitatii de presedinte executiv si suspendarea calitatii de membru PSD a lui ILIE MARIO RAFAEL, pe o perioada de 12 luni, conform Statutului. Asteptam ca justitia sa ne faca dreptate si sa nu mai fim nevoiti sa trecem prin astfel de situatii care nu ne vor intimida!

Departamentul de Comunicare

loading...
PUTETI CITI SI...