Cristian Poteraș, fostul primar de la Sectorul 6, a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristian Poteraș, fostul primar de la Sectorul 6, a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteraş a fost condamnat, vineri, definitiv la opt ani de închisoare, într-un dosar de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane. Decizia Curții de Apel București vine după ce Judecătoria Sectorului 6 l-a achitat în acest caz.

Cristian Poteraş a fost condamnat, vineri, la opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă calificată şi continuată.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi şi şase funcţionari publici. Astfel, Gheorghe Florică, Petre Boncea şi Dumitru Vultur au primit câte cinci ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă calificată şi continuată, Daniel Moise a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar Cristina Popescu şi Dorina Piftor au primit câte trei ani, pedeapsă ce a fost suspendată pe durata unui termen de încercare de şapte ani.

Curtea de Apel Bucureşti a decis şi desfiinţarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane, emise de fostul edil.

 

loading...
PUTETI CITI SI...