Cozmin Gusa are in buzunar dezvaluiri bomba despre Klaus Iohannis: Filiera Cisnadioara - Florida si "Tel Drumul" presedintelui

Postat la: 30.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gusa are in buzunar dezvaluiri bomba despre Klaus Iohannis: Filiera Cisnadioara - Florida si

Intr-o interventie telefonica de la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gusa, a atras atentia ca nu Dragnea este marea problema a României, ci presedintele Iohannis: "Tărănușul Dragnea e mort! Iohannis este problema reala..." Apoi, Gușa a explicat cum Iohannis si-l doreste contracandidat la presedintie taman pe Dragnea, pe care-l protejeaza si-l scoate-n fata, ca sa poata castiga inca un mandat pe "mâna" urii populare impotriva tărănusului de la Gratia, un soi de Nicolae Ceausescu mai putin patriot.

Intre toate aceste declaratii facute de Cozmin Gusa, care este in continuare nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis a ignorat Realitatea TV la receptia oferita la Cotroceni de Ziua Nationala (cu toate ca ii datoreaza postului de televiziune o mare parte din sprijinul oferit in cursa prezidentiala din 2014 - dar si de atunci incoace - cu toate gafele acestuia), cateva chestiuni s-au strecurat destul de neobservate de public. In afirmatiile respective, spre finalul lor, Cozmin Gusa a spus:

"Deci, problema noastră adevărată nu este țărănușul - infractor Dragnea, ci Iohannis, căruia i-a intrat în cap că trebuie să ajungă președinte pentru încă un mandat, cu orice preț, precum predecesorul său, Traian Băsescu. Dacă nu-l aveam pe Băsescu încă un mandat, era mai bine. Binomul fost creat de Băsescu în al doilea mandat. În primul mandat, Iohannis nu a făcut nimic, la fel ca Băsescu. Problema lui Iohannis este că a început să fie răzbunător. Când Iohannis a înțeles că n-o să mai fie lăudat, pe la Realitatea TV, a pus presiuni pe Rareș Bogdan, Denise Rifai, alți colegi din televiziune, dar și pe mine, partenerii mei de afaceri. N-are decât să facă alte lucruri, iar dacă va continua, o să-i rog pe Rareș sau Denise să-mi ofere două ore de emisie, pentru o transmisiune live din Cisnădioara, cu acel mare consul al Germaniei la Sibiu și mai apoi din Florida. Ca să vorbim despre domnul Iohannis din locurile dragi lui. Pentru că acest gen de amenințări nu-mi plac", a spus consultantul.

Consulul este onorific si este al Austriei, dar este venit la Sibiu via Merkel & Co., de aia face Cozmin Gusa o "eroare" anuntandu-l ca "mare consul al Germaniei la Sibiu", in fapt acel "mare" folosit de consultantul politic nu este intamplator, fiind vorba despre o importanta ramura a masoneriei germane. Pentru cine vrea sa inteleaga mai multe despre ce a vrut sa spuna Cozmin Gusa poate citi un amplu documentar facut de ZIUANEWS imediat dupa alegerile prezidentiale, despre legatura lui Iohannis si grupurile oculte germane AICI.

La Cisnadioara locuieste, deci Andreas Huber, pe care familia Iohannis l-a cununat - si unde presedintele isi petrece Revelioanele -, acesta fiind "marele consul de la Sibiu". In documentarul ZIUANEWS la care facem referire se poate citi rolul pe care-l joaca in context Huber. Cat despre dezvaluirile legate de Florida, hai sa vedem cine ar fi proprietarul in acte al domeniului cu vile si pavilioane din statul american, apropiatul Marius Vecerdea, marele antrenor de tenis al familiei prezidentiale, asta apropo si de domeniile ascunse ale lui Liviu Dragnea din Brazilia. De ce n-ar avea si Klaus Iohannis un "Tel Drum" al sau?!

Tot in Florida vietuieste si Rodica Bastea, o apropiata care a blocat in instanta procesul sotilor Iohannis vizavi de casa din strada Nicolae Balcescu. Ginerele acesteia, Nicu Borzea, este un alt mare apropiat si "fratior" de al presedintelui. Probabil ca in acest sens, sau in altul, ar putea face Cozmin Gusa dezvaluiri in cele doua ore de transmisie in direct la Realitatea TV. Sa mai remarcam aici ca daca Iohannis pierde si sprijinul Realitatii TV, atunci devine "carne de tun" pentru toate posturile tv de stiri, ceea ce - de pilda - nici chiar posibilul contracandidat Dragnea - cu toata paranoia - nu si-a permis!

loading...
PUTETI CITI SI...