Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha

Postat la: 25.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha

Connect-R a făcut primele declarații despre împăcarea cu Misha! Artistul le-a dezvăluit fanilor care este relația lui cu mama copilului său în momentul de față.

Connect-R si Misha au divorțat în urmă cu mai bine de un an, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor, Maya. Înainte de toate, cei doi sunt părinți și au de crescut împreună o fetiță. În ultima vreme, au tot existat speculații conform cărora Connect-R și Misha ar mai fi dat o șansă relației lor, iar acum artistul a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre relația pe care o are în momentul de față cu amam copilului său.

„Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te linişteşti. (...) Eu am spus-o şi o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ţine mult timp împreună cumva.", a spus Connect-R, într-o emisiune tv.

Misha - pe numele din buletin Mihaela Sotrocan - s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013. În septembrie 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. Este actor și artist de hip hop, dance și pop. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, pe contul de Instagram al lui Connect-R.

loading...
PUTETI CITI SI...