Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în Tulcea, în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze

Postat la: 12.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în Tulcea, în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze

Cinci persoane au fost transportate, marţi dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze, a declarat, pentru AGERPRES, şeful de cabinet al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Lucian Ţugui.

"În urma evenimentului, au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele aflându-se într-un autoturism, iar una, într-unul din celelalte două autovehicule. Traficul în zona evenimentului a fost suspendat, dar în momentul de faţă se circulă în condiţii normale", a precizat reprezentantul IPJ.

Accidentul, care a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri, s-a petrecut, potrivit sursei citate, din cauza faptului că şoferul unui autoturism, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara carosabilului, iar cel al unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz a intrat în coliziune cu acesta.

În sprijinul celor cinci victime, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD şi 11 subofiţeri, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a intervenit cu patru autospeciale şi echipajele aferente. "Victimele se află internate la SJU şi sunt investigate", a precizat directorul SJA, Dumitru Vâlcu.

Circulaţia rutieră este oprită, marţi dimineaţa, pe DN 22, în zona localităţii Mineri, judeţul Tulcea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, impact în urma căruia a rezultat rănirea acestuia.

Şoferul unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz care circula în spatele său a intrat în coliziune cu acesta, conducătorul primului autobuz fiind de asemenea victimă a evenimentului, mai arată sursa citată. Circulaţia rutieră este oprită momentan pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale necesare şi pentru efectuarea cercetării locului faptei, conform Infotrafic.

loading...
PUTETI CITI SI...