Cel care a comandat agresiunea împotriva ginerelui lui Ceaușescu este finul unui boss din Poliția Română

Postat la: 21.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cel care a comandat agresiunea împotriva ginerelui lui Ceaușescu este finul unui boss din Poliția Română

Cei doi practicanti de kickboxing, MMA și kempo- Ion Pal Sandu si Viorel Alexandru Chivu care l-au batut la jumatatea lunii mai pe ginerele lui Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Oprean, sunt arestati, dar cel care a comandat agresiunea- Valentin Croitorescu este inca in libertate.

De ceva timp, ancheta Politia Romana privindu-l pe cel care a tocmit batausii bate pasul pe loc. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ancheta s-a blocat dintr-un motiv foarte simplu, dar mai putin cunoscut. Valentin Croitorescu, cel care a comandat agresiunea impotriva ginerelui lui Ceuasescu este finul directorului Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana, chestorul de politie Liviu Vasilescu. Mai concret, Valentin Croitorescu a fost botezat chiar de Liviu Vasilescu. Ca atare, una dntre explicatiile pentru care inca cel care a comandat agresiunea impotiva profesorului Mircea Oprean este liber sta si in aceasta relatie de rudenie foarte apropiata. Itele acestui scandal sunt oarecum putin incurcate. Pe data de 18 mai 2017, în jurul orelor 20,30, în timp ce se afla în incinta Universitatii Politehnice Bucuresti - Facultatea de Transporturi, Mircea Oprean a fost lovit cu pumnii și picioarele de catre Ion Paul Sandu si Viorel Alexandru Chivu care, acum, sunt arestati si cunoscuti de politie ca fiind recidivisti.

Ginerele lui Ceuasescu a fost atacat din ordinul asistentului universitar de la UPB, Valerian Croitorescu, în vârstă de 33 de ani, pe care îl ajutase în carieră. Ba mai mult, i-a și botezat copilul pe care asistentul universitar l-a făcut cu cantareata Anemona Niculescu, alături de care acesta a trăit, în trecut, o poveste de dragoste. Anchetatorii au mai aflat că, inițial, ruptura dintre Croitorescu și Oprean s-a produs în momentul în care asistentul l-a rugat să-l ajute să-și dea doctoratul, iar ginerele lui Ceuasescu i-ar fi reproșat că teza este plagiată. În plus, Croitorescu, i-ar fi reproșat lui Oprean faptul că la momentul despărțirii de cântăreață, fostul ginere al lui Nicolea Ceaușescu i-ar fi luat acesteia apărarea. De aceea, Croitorescu, practicant de kickboxing, ar fi apelat la un tânăr pe care îl cunoscuse la sala de antrenament pentru a-i da o lecție lui Oprean.

loading...
PUTETI CITI SI...