Cei doi suspecţi în cazul paznicilor omorâti în fabrica de ciment, sub control judiciar

Postat la: 18.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cei doi suspecţi în cazul paznicilor omorâti în fabrica de ciment, sub control judiciar

Iniţial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor, respectiv omor calificat.

Conform unui comunicat emis de Parchetul Capitalei, "în noaptea de 15-16.07.2018, în incinta aceleiaşi fabrici, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor".

Conform procurorilor, suspecţii se fac vinovaţi de o altă faptă similară înfăptuită cu un an în urmă. "În noaptea de 13-14.08.2017, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei I.A., agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale - fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia. În ceea ce priveşte fapta din anul 2017, cadavrul a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei victimei, iar modificările cadaverice produse în acest interval (stare avansată de putrefacţie) nu au permis stabilirea cu certitudine a mecanismului de producere a leziunilor traumatice", se mai arată în comunicatul de presă emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

loading...
PUTETI CITI SI...