Ce nume i-au dat Kate Middleton și prințul William fetiței lor. Poartă numele bunicii și străbunicii ei

Postat la: 04.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce nume i-au dat Kate Middleton și prințul William fetiței lor. Poartă numele bunicii și străbunicii ei

După ce Kate Middleton a născut, sâmbătă o fetiță perfect sănătoasă cu o greutate de 3,7 kilograme, cea mai mare dilemă a rămas numele micuței prințese. După trei zile, Palatul Kensington a anunțat pe o rețea de socializare că micuța se va numi Charlotte Elizabeth Diana.

Luni după-amiază, Palatul Kensington a anunțat pe contul oficial de Twitter ce nume a primit micuța prinţesă. "Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să vă anunțe că fiica lor se numește Charlotte Elizabeth Diana", scrie pe Twitter.

După ce inițial presa anunța că cel mai probabil fetița ducilor de cambridge se va numi Alice, în ultimele zile și mai ales după maștere numele de Charlotte a fost din ce în ce mai vehiculat, iar cota acestuia la casele de pariuri a scăzut considerabil.

În cele din urmă, Kate și William au decis să-i dea micuței numele mamei prințului, Diana, în amintirea celei care a fost Lady D și Elizabeth după numele actualei regine. Primul nume este însă Charlotte, care este versiunea feminină a numelui de Charles, cel al moștenitorului tronului Marii britanii și tatăl lui William.

 

loading...
PUTETI CITI SI...