Ce cauta Dan Costescu in delegatia ministrului Transporturilor la Sofia daca oficial nu mai are nicio legatura cu ministerul?!

Postat la: 23.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce cauta Dan Costescu in delegatia ministrului Transporturilor la Sofia daca oficial nu mai are nicio legatura cu ministerul?!

Ministerul Transporturilor preciza intr-un comunicat de presa pe data de 10 martie 2017 ca fostul ministru tehnocrat al Transporturilor, Dan Costescu, "nu este consilierul Ministrului Transporturilor și nu mai are niciun raport juridic de muncă cu Ministerul Transporturilor, din momentul încheierii mandatului de ministru".

Insa, precizarea celor de la Ministerul Transporturilor este praf in ochi, intrucat in aceste zile Dan Costescu este intr-o deplasare externa facand parte din delegatia ministerului condus de Razvan Cuc. Mai exact, o delegatia a Ministerului Transpoturilor formata din sase persoane condusa de catre secretarul de stat tehnocrat Mihai Tamaian se afla, de marti la Sofia si va sta pana vineri, la o asa zisa intalnire privind oportunotatile de investii in domeniul transportului feroviar.

Insa, surpriza!, din delegatia Ministerului Transporturilor face partea consiliera lui Razvan Cuc, Cristina Petrescu, dar si fostul ministru Dan Costescu, despre care se stia pâna acum o luna ca este consilier ministerial. Asa ca, degeaba incearca Razvan Cuc "sa se lepede de Costescu" si ca atare sa dezinformeaze ca Dan Costescu n-are nicio legatura cu Ministerul Transporturilor pentru ca acesta face in continuare cartile in institutie cu acordul direct al ministrului Cuc.

loading...
PUTETI CITI SI...