Ce a pățit Sebastian Lăzăroiu când a vrut bon pentru bacșișul la o pizza

Postat la: 05.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce a pățit Sebastian Lăzăroiu când a vrut bon pentru bacșișul la o pizza

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, dă semne că se plictisește și încearcă diferite experimente. Ultimul de acest gen a fost cel de a cere bon pentru bacșișul pe care l-a lăsat băiatului care i-a adus pizza.

Lăzăroiu a povestit pe pagina sa de Facebook cum a ajuns să plătească de trei ori prețul unei pizza pentru simplul fapt că a vurt să primească bon pentru bacșișul pe care i l-a lăsat băiatului care i-a adus pizza.

"In seara asta mi am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando. Am sunat la pizza. Mi a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: "trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma". Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok. Il intreb daca e cu masina. Zice ca nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Imi da adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Ma costa 8 lei. Ii las 2 lei si taximetristului, dar ii cer bon pe ei. ZIce ca trebuie adaptate aparatele si ca n are de unde. Ok, asteapta ma. Intru la pizza si cer bonul pentru 5 lei. Il iau (80 de bani se duc la Orlando). Ma intorc la taxi si-i zic ca daca nu mi da bon pe bacsis ne leaga pe amandoi. Ii zic ca ar trebui sa mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc pana la urma un bon, Taxiul ma duce pe urma acasa. Drumul cu totul 35 de lei.

Au trecut doua ore de cand am comandat pizza. Intru in casa relaxat si mananc o pizza rece de 65 de lei", a scris Lăzăroiu în postarea de luni seara.

Marți a revenit cu încă două postări pe aceeași temă, prima se referă la un prieten al său care a încercat și el experimentul. "Un amic a incercat sa replice experimentul fiscal cu pizza boy, dar n a reusit. Baiatul cu pizza i a zis din prima: << Ce sa facem? Hai, frate, lasa ma cu bonul!>>".

În cursul zilei de marți, ministrul Eugen Teodorovici a explicat într-o postare pe pagina sa de Facebook cum ar trebui să decurgă lucrurile în cazul bacșișului lăsat celor care livrează la domiciliu, "Doresc sa fac o precizare referitoare la impozitarea bacsisului. Sunt mai multe intrebari referitoare la modul de impozitare a bacsisului in cazul comenzilor la domiciliu. In situatia in care clientul doreste sa lase bacsis, acesta va fi inregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu in momentul in care se reintoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligatia clientului!"

Pornind de la această postare, Lăzăroiu promite să încerce încă odată experimental și în această seară. "Orlando ne lamureste: << In situatia in care clientul doreste sa lase bacsis, acesta va fi inregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu in momentul in care se reintoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligatia clientului!>>. Bine, Orlando, mai facem un experiment in seara asta dupa noile tale indicatii...Fiti pe faza!", scrie Sebastian Lăzăroiu.

 

loading...
PUTETI CITI SI...