Ce a facut Ilie Nastase chiar de ziua lui Brigitte

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce a facut Ilie Nastase chiar de ziua lui Brigitte

Brigitte Nastase a povestit ce a facut sotul ei doar cu cateva ore inaintea petrecerii aniversare a ei. Brigitte si Ilie au parte de multe probleme in ultima vreme, iar de curand cei doi au fost surprinsi in diverse ipostaze agresive pe strazile din Bucuresti.

Brigitte a marturisit in cadrul unui interviu faptul ca Ilie s-ar fi intalnit inainte de petrecerea ei aniversaraa cu fosta sotie a tenismenului, lucru care a deranjat-o foarte tare. Pe langa faptul ca Brigitte nu stia ca Ilie merge sa vizioneze un film cu Amalia, el ar fi intarziat mai mult timp la petrecere.

„Mi-a fost greu, in anumite anturaje, ca, dupa un pahar, chiar cu mine de mana sa abordeze alte fete. A fost dureros, lucru pe care eu nu l-am acceptat niciodata. M-a deranjat foarte mult, in momentul in care am implinit 40 de ani, el a ajuns dupa o ora jumate la ziua mea si am aflat ulterior ca fusese cu fosta lui sotie la un film", a declarat Brigitte Nastase in cadrul unei emisiuni tv de la Antena 1.

„Eu i-am cerut lui Ilie... pretul pe care i l-am cerut este spiritual, nu material", a continuat Brigitte Nastase in cadrul aceluiasi interviu, marturisind ca are o relatie foarte apropiata cu divinitatea si citeste Biblia zilnic.

loading...
PUTETI CITI SI...