Care e televiziunea anului 2018 in Romania: Pro TV, Kanal D sau Antena 1?

Postat la: 28.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Care e televiziunea anului 2018 in Romania: Pro TV, Kanal D sau Antena 1?

Trei posturi TV s-au batut pentru suprematie in anul 2018: ProTV, Antena si Kanal D. Ultimul avea sa fie marele castigator, devenind Televiziunea Anului, in urma ceremoniei de decernare a Premiilor Business Arena pentru Excelenta 2018.

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a primit importanta distinctie in numele echipei sale, alaturi de care a ajuns la aceste performante remarcabile, prin strategie inspirata, dedicare si viziune. Postul Kanal D a inregistrat o crestere spectaculoasa de la an la an si s-a impus ca un adevarat trendsetter pe piata media din Romania, anunta wowbiz.ro.

Evenimentul isi propune sa reuneasca an de an personalitati din sectorul bancar, diplomatie, business, educatie, sport, moda si sa premieze acele companii sau lideri care au facut performanta. In perioada ianuarie -octombrie 2018, Kanal D a inregistrat cea mai mare crestere a cotei de piata, de 22%, comparativ cu statiile generaliste concurente, in Prime Time, la nivelul publicului comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media.

loading...
PUTETI CITI SI...