Calin Popescu Tariceanu a suferit o interventie chirurgicala la picior

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

 Calin Popescu Tariceanu a suferit o interventie chirurgicala la picior

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a suferit luni o interventie chirurgicala minora la piciorul drept, anunta biroul de presa al Senatului intr-un comunicat. Tariceanu fusese internat sambata pentru aceasta interventie.

"In cursul zilei de azi, 27 iulie, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a suferit o interventie chirurgicala minora la piciorul drept, efectuata in cadrul Centrului Medical din strada Washington. Interventia s-a desfasurat cu succes, pacientul urmand in prezent o scurta perioada de recuperare la domiciliu" este anuntul venit de la directia de presa a Senatului.

"Este vorba despre o problema medicala foarte simpla. Cel mai probabil, il va face insa indisponibil pentru sedinta de luni a Coalitiei", au precizat atunci surse apropiate liderului Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), citate de Mediafax. Interventia medicala este una banala si nu are nicio legatura cu accidentul de motocicleta pe care acesta l-a suferit in 2006, au mai precizat sursele citate. Tariceanu nu a participat luni la sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc la sediul PSD.

 

loading...
PUTETI CITI SI...