Călin Goia atacă delegația României de la Eurovision 2015

Postat la: 26.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Călin Goia atacă delegația României de la Eurovision 2015

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a lansat un atac dur la adresa delegației României de la Eurovision 2015 și spune că aceștia nu s-au implicat suficient, astfel încât țara noastră să beneficieze de condiții mai bune și eventual să se claseze mult mai bine în topul final. 

Cântărețul este dezamăgit de rezultatul obținut, sâmbătă seara și aruncă vina pe delegația României. "Pentru mine, situarea pe locul 15 este un eşec din care trebuie sa învăţam. Poate ca delegaţia României ar fi trebuit sa facă mai mult, insa asta a fost situaţia. Sunt supărat ca producţia noastră a arătat aşa, ca ideile trupei nu au fost transpuse pe scena, iar show-ul nu a ajutat aceasta piesa frumoasa, cu mesaj emoţionant, sa urce in clasament.

Consider ca in anii care vor urma, este absolut necesar ca membrii delegaţiei României si, in special cei care au putere de decizie sa fie mai activi, sa se puna la punct cu noile cerinţe ale competiţie, sa ştie care este trend-ul, sa fie prezenţi la scena permanent si sa asigure tot suportul necesar cântăreţilor. Altfel, nu vom reuşi sa facem performanta si este păcat! Un concurs de acest gen implica de toate, piesa, show, susţinere etc", declara Calin Goia.

 

loading...
PUTETI CITI SI...