Cătălin Rădulescu, atac dur la Robert Negoiță: Voi propune retragerea sprijinului pentru „acest băiețaș"

Postat la: 22.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cătălin Rădulescu, atac dur la Robert Negoiță: Voi propune retragerea sprijinului pentru „acest băiețaș

Cătălin Rădulescu va propune în următorul CEx al PSD retragerea sprijinului pentru primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru că a făcut „niște afirmații grave". Edilul a declarat că el nu este primarul PSD, ci al locuitorilor Sectorului 3 și a spus că vrea să se ducă la miting în Piața Victoriei „împotriva ticăloșilor", a explicat deputatul PSD.

„Vreau să îi transmit prin intermediul vostru că dacă eu am terminat șef de serie la Facultatea de Medicină înainte de 1989 și el a făcut Bacalaureatul la 30 de ani, pentru că înainte punea mochetă pe jos - pe unde punea el mochetă, să spună televiziunilor și în general oamenilor câți procurori DNA mănâncă acolo, la el, la Rin Grand Hotel, și să spună de dosarul de 20 de milioane de euro evaziune fiscală pe care a făcut-o el și cu companiile lui", a spus Cătălin Rădulescu.

El a promis că va da publicității în curând și fotografii, „ca să vedeți cine mănâncă la el, acolo". Deputatul a sugerat că probabil Robert Negoiță vrea să-și închidă dosarul de evaziune pe care îl are. „Probabil de-asta a ieșit și împotriva președintelui Dragnea", a completat Rădulescu.

„Deci, el este un nimeni, acest băiețaș, și pentru că a făcut această declarație, eu o să-i cer în viitorul Comitet Executiv, pentru că acum nu pot, să i se retragă sprijinul din funcția pe care i-am dat-o noi, partidul, de președinte pe toate municipiile PSD, pentru că el nu merită nici această funcție, nu merită să ne reprezinte pe noi, nu merită să fie primar din partea PSD-ului, că am înțeles că a declarat că el nu e primarul PSD-ului, ci un primar al locuitorilor Sectorului 3 și pentru asta o să-i dăm ocazia să rămână primarul sectorului fără să mai fie primar PSD și să se ducă în Piața Victoriei și să facă miting cu cei care strigă împotriva noastră „Ciuma roșie" și știți voi ce", a spus Cătălin Rădulescu.

„Pentru mine e zero barat. E prea mic pentru mine ca să vorbesc cu el, pentru că dacă a făcut la 30 de ani, a dat Bacalaureat, vă dați seama ce 'personalitate' marcantă a partidului nostru este Robert Negoiță!", a afirmat Rădulescu, întrebat dacă a avut vreo discuție cu edilul pe tema nemulțumirilor.

„El este ăla emancipatul și noi, ticăloșii, creăm această stare să meargă oamenii în Piață și el vrea să meargă să facă miting. O să-i dau ocazia acestui băiețaș să meargă acolo în calitate de independent, să nu mai poată să comenteze absolut nimic", a punctat Cătălin Rădulescu.

loading...
PUTETI CITI SI...