Cum a aprobat CA al CN Aeroporturi Bucuresti controversata organigrama a directorului impus de baronii PSD

Postat la: 26.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Bogdan Mindrescu este cale sa isi impuna propria organigrama la CNAB

Stirea initiala: Laurentiu Ilie, presedintele CA al CN Aeroporturi SA convocat pentru azi, 25 iulie 2017, orele 12, Consiliul de Administratie.

Update: La ora 15 CA al CNAB a aprobat organigrama propusa de directorul general B. Mindrescu. Aceasta poate fi consultata in link-ul de mai jos. Ziuanews a intrat si in posesia Hotararii CA care respinge unele dintre achizitii dar aproba controversata organigrama a lui Mindrescu. Hotararea CA poate fi consultata AICI.

Pe ordinea de zi, printre mai multe achizitii (intre care si cele de utilaje de deszapezire a pistelor, de autovehicule pentru ridicarea autoturismelor stationate neregulamentar, de servicii de paza si centrala telefonica cu tehnologie IP), se va pune in discutie si celebra organigrama a CNAB, cea prin care actualul manager general Bogdan Mindrescu (cel care a fost promovat de baronii PSD Marcel Ciolacu si Nicolae Badalau, prin ministrul Razvan Cuc), doreste sa impanzeasca compania cu personaje tot mai dubioase despre care Ziuanews a scris in articolele anterioare.
Ziuanews a intrat in posesia proiectului de organigrama propus de Mindrescu in sedinta CA de astazi.

Iata ca, in vreme ce pista de aterizare/decolare a aeroportului nu este semnalizata corespunzator, punand in pericol pasagerii, managerului Mindrescu ii arde de schimbarea organigramei si de achizitii pe bani grei.

loading...
PUTETI CITI SI...