Birjarul Grațielei Gavrilescu ii va medalia pe toți angajații Poliției Locale Ploiești

Postat la: 26.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Birjarul Grațielei Gavrilescu ii va medalia pe toți angajații Poliției Locale Ploiești

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca seful Politiei Locale Ploiesti, controversta Carmen Daniela Gheorghe, a transformat institutia in propria firma de paza si servicii. Ca urmare a sustinerii ministrului Mediului si totodata vicepremierul Romaniei, Gratiela Gavrilescu, a regizat in ultimii ani la Politia Locala Ploiesti o multime de inginerii care mai de care mai taznite.

Cu toate ca a sarbatorit saptamana trecuta ziua Politiei Locale, Carmen Gheorghe a decis ca in zile urmatoare sa repete festivitate, si, ca sa dea impresia unei actiuni pompoase, a decis ca fiecare dintre cei 240 de lucratori ai Politiei Locale Ploiesti sa primeasca o medalie personalizata. O medalie de acest gen costa intre 40 si 50 de lei, ceea ce inseamna ca vreo 10-12.000 de lei se vor evapora din caseria Politiei Locale Ploiesti.

Surprinzator, actualul edil liberal al Ploiestiului, Adrian Dobre, continua sa o mentina pe Carmen Gheorghe in fruntea Politiei Locale, desi are o multime de performate cu iz penal, fiind chiar cercetata de DNA in dosarul de abuz in serviciu al primarului din Campina Horia Tiseanu. Ea a revenit de la Campina in fotoliul de director al Politiei Locale Ploiesti pe data de aprilie 2015. Controversata Carmen Daniela Gheorghe a mai fost şef al Poliţiei Locale Ploieşti intre 2005 si 2009, cand tandemul Adrian Semcu - Gratiela Gavrilescu, facea legea in Ploiesti. Dar, in februarie 2010 a fost demisa de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei.

Imediat dupa ce a revenit la sefia Politiei Locale Ploiesti, Carmen Daniela Gheorghe a inceput sa comporte ca un birjar si a transformat Politia Locala Ploiesti intr-o firma paza, unde protejata ministrului Gartiela Gavrilescu taie si spanzura dupa bunul plac. Revenirea in 2015 a Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care acestea le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Carmen Ramona Gheorghe si-a postat in anii trecuti pe internet o fotografie in care o inghesuie si o pipaie, cu un gest incarcat de erotism, pe una dintre subalterne. Fara sa considere ca simularea actelor sexuale - chiar si cu persoane de acelasi sex - la serviciu constituie un act nepotrivit, sefa Politiei Comunitare Ploiesti si-a postat pe internet o fotografie sexy. Intreaga scena pare sa se consume chiar in biroul directoarei Carmen Daniela Gheorghe. In fata aparatului de fotografiat, ea o apleaca usor peste masa de lucru pe una dintre agente si insista cu mana pe fesele acesteia. Imbracata in uniforma de serviciu, subordonata lasa de inteles ca se simte in siguranta in mainile sefei sale si zambeste languros spre obiectiv. Din alte fotografii pe care Carmen Daniela Gheorghe a tinut sa le faca publice reiese ca aceasta are o fire nonconformista (are inclusiv cercel in nas), lipsita de prejudecati. In acest sens, femeia s-a lasat pozata langa un coleg care o tine tandru de brat, iar intr-o alta ipostaza isi trage decolteul in jos ca si cum ar vrea sa-si expuna sanii in fata aparatului.

Carmen Gheorghe a decis ca in 2015, la nicio luna dupa tragedia de la Clubul Colectiv, mai exact pe 21 decembrie 2015, dupa orele pranzului, a vrut sa organizeze o petrecere de sfarsit de an pentru politistii locali din Ploiesti. Chermeza, ca sa fie ferita de ochii muritorilor de rand, urma sa fie organizata de directorul Carmen Gheorghe tocmai in incinta sediului ISU Prahova si consta in taierea unui porc de circa 180 kg, stropit cu tuica fiarta si vine de Valea Calugareasca. Dar, petrecerea a fost anulata ca urmarea a interventiei viceprimarului Ploiestiului, Cristian Ganea.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...