Bebeluș scăpat de preot în cristelniță la botez. A fost dus de urgență la spital

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Bebeluș scăpat de preot în cristelniță la botez. A fost dus de urgență la spital

Un bebeluș de doar o lună și jumătate a ajuns la spitalul din Iași de urgență după ce preotul care îl boteza l-a scăpat pe acesta în cristelniță chiar în momentul botezului. Micuțul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

Copilul de o lună şi două săptămâni a ajuns la Terapie Intensivă, direct de la Biserica Vovidenia, din municipiul Botoşani, acolo unde primea Taina Sfântului Botez. Cel care a sunat după medici a fost chiar preotul care a observat că micuțul se simte tot mai rău după ce a fost scăpat în cristelniță.  

Copilul a fost scăpat în apa din cristelniţă de preotul care oficia slujba, după ce în prealabil îl lovise din greşeală cu gingia de marginea obiectului de cult.

"Am fost chemaţi pentru un copil, aflat la un botez la biserică. Copilul prezenta un traumatism minor la nivelul gingiei. Era agitat şi conştient. Posibil să fi înghiţit apă. A fost dus la spital pentru investigaţii", a precizat medicul Liviu Stan, pentru botosaninecenzurat.ro. Imediat, medicii de la Spitalul Judeţean "Mavromati", secţia de pediatrie, au luat decizia ca micuţul să fie transferat de urgenţă la Iaşi, pentru a fi evitate alte complicaţii, după ce a înghiţit apă. 

 

loading...
PUTETI CITI SI...