Batjocură: Iosif Szenteș menținut director general de Cuc și Titea deși CFR Călători este în colaps

Postat la: 25.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Batjocură: Iosif Szenteș menținut director general de Cuc și Titea deși CFR Călători este în colaps

Tandemul din fruntea Ministerului Transporturilor, ministrul Razvan Cuc si secretarul de stat Dragos Titea, demonstreaza pe zi ce trece ca amatorismul managerial si incompetenta au ajuns la cote greu de imaginat. Numai ca prostia si incompetenta celor doi se rasfrange si asupra companiilor de sub tutela ministerului.

Astfel, s-a ajuns ca o multime de societati si companii din subordinea Ministerului Transporturilor sa aiba conducerii interimare ilegale pentru ca n-au fost in stare sa respecte prevederile legale ale OUG nr.109/2011. Un caz strigator la cer este la CFR Calatori, unde, vineri, cei sapte mebrii ai Consiliului de Administratie au decis prelungire cu inca doua luni, pana 20 septembrie 2017, a mandatului controversatului director general Iosif Szentes decizia impusa de catre Cuc-ul lui Badalau si „regele pacanelelor"- Dragos Titea, cel care raspunde de domeniul feroviar: Astfel, cei doi au demonstrat ca habar n-au de legislatia in vigoare intrucat stiau ca ii expira mandatul lui Szentes de mai bine de patru luni. Insa, Cuc si Titea au preferat sa fuga de raspunde si i-au prelungit initial mandatul cu patru luni, iar acum din nou cu doua luni.

Inca o dovada ca tandemul Szentes-Titea isi bate joc de CFR Calatori consta in faptul ca in fruntea Consiliului de Administratie au numit-o pe Ana Maria Dascalu-o pustoica venita din neant in Palatul CFR. Si ceilalti sase membrii ai CFR Calatori sunt niste anonimi pentru calea ferata- Stancu Marin, Chiriţă Sofia Lăcrămioara, Atodiresei Mihaela, Iordache Cristina Mihaela, Istrate Simona-Nicoleta, Ariton Ion, adica sunt pupusasi ai tandemului Cuc-Titea. ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, face jocurile baietilor destepti care si-au umflat conturile prin pagubirea companiei de stat, iar ultimul raport al Curtii de Conturi a Romaniei prezentat membrilor Consiliului de Administratie evidentiaza o serie de nereguli foarte mari.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...