Baronul Oprişan vrea să-şi impună omul său la şefia Ministerului Transporturilor

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Baronul Oprişan vrea să-şi impună omul său la şefia Ministerului Transporturilor

Demisia lui Ioan Rus din fruntea Ministerului Transporturilor a provocat agitatie in randul baronilor PSD. Astfel, fiecare lider judetean de anvergura vrea ca un om de al sau sa ajunga ministrul Transporturilor, tinand cont ca acest minister ruleaza foarte multe fonduri.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, baronul de Vrancea, Marian Oprisan a batut deja cu pumnul in masa la PSD, cerand ca in locul lui Ioan Rus sa fie numit omul sau de incredere, Iulian Matache, in prezent secretar de stat in Ministerul Transporturilor. In demersul de impunere a lui Matache, baronul de Vrancea sustine ca are girul si liderului UNPR- Gabriel Oprea cu care acesta cocheteaza in ultima perioada.

Ca urmare a sustinerii lui Marian Oprisan, Iulian Matache a ajuns, in mai 2012, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, dupa care, in martie 2014, a fost pus, tot secretar de stat, la Ministerul Transporturilor. Sotia lui Iulian Matache este presedintele Tribunalului Vrancea, iar el condus, pana in mai 2012, Directia Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea.

loading...
PUTETI CITI SI...